Werving kan veel tijd kosten en frustratie opleveren

Ontvangstbevestigingen sturen, het verwerken, monitoren en updaten van binnenkomende cv’s en het afwijzen van kandidaten kan een behoorlijke tijdrovende klus zijn. Hoe ga je alles efficiënt, veilig en conform AVG verwerken? Waar ga je alles bijhouden? Met TOOL2MATCH breng je het volledige recruitmentproces onder in 1 tool – efficiënt, met aandacht voor de kandidaat en geheel AVG-proof. 

Je wilt efficiënter werken, en meer tijd over houden voor andere werkzaamheden en dit allemaal zonder de kandidaat uit het oog te verliezen? Dat kan met recruitmentsoftware TOOL2MATCH 

TOOL2MATCH is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zowel voor recruiters als sollicitanten. Processen zijn naar eigen inzicht aan te passen en zo geheel naar wens in te richten. Vacatures worden automatisch opgepakt door Indeed en Google For Jobs en plaatsingen buiten TOOL2MATCH op (social) media geef je een unieke link mee, zodat je alles goed kunt doormeten.  

Onze recruitment software kan een belangrijke en eenvoudige eerste stap zijn in het versterken van je employer branding, of om te starten met jobmarketing. Het gaat namelijk niet alleen om jouw proces van werving en selectie, maar juist in de huidige markt ook om de candidate journey. Complexer kan altijd maar is meestal niet nodig. Met TOOL2MATCH haal je zeer complete software in huis, met het gebruikersgemak van social media! 

TOOL2MATCH is ontwikkeld met de gedachte om het werven én selecteren efficiënter en effectiever te maken; vanaf het eerste contactmoment met de kandidaat tot aan het salarisvoorstel of afwijzing. TOOL2MATCH is een middel en geel doel, het moet vooral voor je werken.  

Gratis demo 
Benieuwd naar de mogelijkheden van TOOL2MATCH? Tijdens een live demo geven wij je graag een rondleiding door de tool, en beantwoorden wij al je vragen. Vraag hier een gratis demo aan.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.