Werken Bij

Een (bij)baan waarbij je niet alleen je communicatie-, HR- en sales-skills ontwikkelt, maar waarbij je ook regelmatig op events staat. Is dat iets voor jou?

Ben jij HBO of WO opgeleid of ben je jouw studie aan het afronden? Heb je affiniteit met relatiemanagement, communicatie, HR of sales? En ben je op zoek naar een veelzijdige, flexibele (bij)baan? Dan pas je goed in ons team!

Je werk

Met deze bijbaan kun je jezelf professioneel optimaal ontwikkelen. Je voert zowel commerciële als communicatieve taken uit. Tevens help je bij het organiseren van events voor onze partners en leden op leuke locaties zoals de Amsterdam Tower, De RDM werf in Rotterdam en het Afas theater.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Wanneer je een dag op kantoor werkt, ben je vooral veel in contact met onze leden. Je belt en mailt om onze relatie met hen te onderhouden. Je vraagt bijvoorbeeld naar hun ervaringen op onze events en of wij hen kunnen helpen met hun recruitmentwerkzaamheden.

Alles wat wij voor onze leden doen, is helemaal gratis. Het contact met onze leden is dus altijd heel oprecht én gezellig. Bovendien is het voor jou ook altijd handig om contact te leggen met recruitmentprofessionals.

Daarover gesproken… Zeker 15 keer per jaar organiseren wij evenementen door heel het land. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Samen zorgen we ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft, de techniek goed werkt én er volop genetwerkt wordt.

Je werkomgeving 

Recruiters | Connected is hét netwerkcollectief voor (interim) recruitmentprofessionals. Tevens dé inkoopadviseur van recruitmentmarketing en -software zoals ATS’en. Wij werken veel op ons kantoor in Amsterdam, maar je kunt ook vanuit huis werken.

Het kantoor bevindt zich in Pand Noord, een dynamische, gezellige werklocatie op 7 minuten lopen van een metrostation.
Klik hier voor een impressie. Deels remote werken is ook een mogelijkheid!

We zijn een succesvolle, snelgroeiende startup met een team van 8 medewerkers. De gemiddelde leeftijd is 26 jaar. We lunchen regelmatig met onze buren en tevens ons zusterbedrijf. Gezellig!

Je profiel

Als enthousiast en communicatief sterk persoon draai je je hand niet om voor intensief contact met leden en klanten. Het is jouw taak om erachter te komen wat er bij hen speelt en om ze zo veel mogelijk te helpen waar nodig.  

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel: 

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding én 1 jaar werkervaring of minimaal derdejaars student op hbo- of wo-niveau.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Communicatief sterk in woord en geschrift.
  • Je kunt per week minimaal 12 uur en maximaal 28 uur werken waarvan minimaal 1 dag op kantoor.
  • Startdatum: voorjaar 2024

We bieden

Wat je kunt verwachten van ons:

  • Goede begeleiding bij het uitoefenen van je werk.
  • Afhankelijk van je ervaring bieden we je een brutosalaris tussen de €2.500,- en €3.000,- per maand o.b.v. 40 uur.
  • Je kunt tevens een bonus verdienen tot 300 euro per maand.
  • Flexibele uren.
  • Reiskostenvergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de leuke en leerzame bijbaan of baan in Amsterdam? Kom werken bij ons! Reageer dan nu op deze vacature door contact op te nemen met Kees Jan Markens, medeoprichter van Recruiters | Connected. Mail naar kj.markens@recruitersconnected.nl of bel 06 5025 6076. Ook voor meer informatie over deze vacature kan je op deze wijze contact opnemen. We leren je graag kennen! 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.