Werken Bij

Ben jij gemotiveerd om je verder te ontwikkelen in de wereld van de Communicatie, Relatiemanagement, Events en Sales? Ben jij (minimaal) een derdejaars hbo- of wo-student of heb jij een mbo-opleiding afgerond met minimaal 1 jaar werkervaring in Communicatie, Relatiemanagement en Sales? Ben jij geïnteresseerd in een veelzijdige en leerzame baan of bijbaan bij een jong maar tevens volwassen en ambitieus bedrijf? Zoek niet verder! Kom werken bij Recruiters | Connected! Wij hebben een vacature openstaan voor een Sales, Communicatie en Recruitment medewerker.

Je werk

Met deze bijbaan kun je jezelf professioneel optimaal ontwikkelen. Je voert zowel commerciële als communicatieve taken uit. Tevens help je bij het organiseren van events voor onze partners en leden op leuke locaties zoals de Amsterdam Tower, De RDM werf in Rotterdam en het Afas theater.

Hoe ziet een willekeurige dag voor jou eruit? ’s Ochtends beantwoord je je e-mails, post je een bericht op onze LinkedIn en van 09.30 tot 12.30 bel je naar onze leden. Na een uitgebreide lunch, verzorgd door ons, bel je weer met onze leden over onze gratis leden-events en meer. Aan het einde van de dag pas je nog even een tekst aan op onze website of op Linkedin om ons eerstvolgende event of webinar te promoten. Door het veelzijdige werk hoef je je bij Recruiters | Connected zeker niet te vervelen!

Je gaat zelfstandig te werk, maar je wordt zeker in het begin erg goed begeleid. Je commerciële activiteiten bestaan uit het bellen en mailen van onze relaties. Af en toe zul je trainingen krijgen van leveranciers van HR en recruitmentmarketing en softwareleveranciers. Werken bij ons is leuk en leerzaam!

Je werkomgeving 

Recruiters | Connected is hét netwerkcollectief voor (interim) recruitment professionals. Tevens dé inkoopadviseur van recruitment marketing en software zoals ATS-en voor werkgevers. Wij werken veel op ons kantoor in Amsterdam, maar je kunt ook vanuit huis werken.
Het kantoor bevindt zich in Pand Noord, een dynamische, gezellige werklocatie op 7 minuten lopen van een metrostation.
Klik hier voor een impressie.

Op basis van 12 tot 32 uur is het fijn als je minimaal 1 dag op kantoor werkt.

We zijn een succesvolle, snelgroeiende startup met een team van 8 medewerkers. De gemiddelde leeftijd is 26 jaar. We lunchen regelmatig met onze buren en tevens ons zusterbedrijf. Gezellig!

Je profiel

Als enthousiast en communicatief sterk persoon draai je je hand niet om voor intensief contact met leden en klanten. Het is jouw taak om erachter te komen wat er bij hen speelt en om ze zo veel mogelijk te helpen waar nodig.  

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel: 

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding én 1 jaar werkervaring of minimaal derdejaars student op hbo- of wo-niveau.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Communicatief sterk in woord en geschrift.
  • Je kunt per week minimaal 12 uur en maximaal 32 uur werken waarvan minimaal 1 dag op kantoor. Remote werken is dus mogelijkheid.
  • Je bent samenwerkingsgericht en enthousiast om je verder te ontwikkelen in de Sales, Communicatie en/of recruitment.
  • Startdatum: zomer/najaar.

We bieden

Recruiters | Connected investeert veel in de begeleiding en ontwikkeling van (jong) talent. Het draait tijdens deze bijbaan niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en meer praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. Wij organiseren inhoudelijke en sociale evenementen waarbij je elkaar en het bedrijf goed leert kennen en waar in contact komt met onze leden en partners. Je krijgt meer dan voldoende begeleiding om je je werk goed te kunnen uitoefenen. Afhankelijk van je ervaring bieden we je een brutosalaris tussen de 2500 en 3000 euro per maand o.b.v. 40 uur. Je kunt tevens een bonus verdienen tot 300 euro per maand.

Indien je niet in het bezit bent van een OV kaart, heb je recht op reiskostenvergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de leuke en leerzame bijbaan of baan in Amsterdam? Kom werken bij ons! Reageer dan nu op deze vacature door contact op te nemen met Kees Jan Markens, medeoprichter van Recruiters | Connected. Mail naar kj.markens@recruitersconnected.nl of bel 06 5025 6076. Ook voor meer informatie over deze vacature kan je op deze wijze contact opnemen. We leren je graag kennen! 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.