Werken Bij

Bijbaan Sales, Communicatie, Recruitment (12 – 32 uur) 

Ben jij gemotiveerd om je verder te ontwikkelen in de wereld van de Sales, Recruitment en Communicatie? Ben jij (minimaal) een derdejaars hbo- of wo-student of heb jij een mbo-opleiding afgerond met minimaal 1 jaar werkervaring? Ben jij geïnteresseerd in een veelzijdige en leerzame baan bij een jong maar tevens volwassen en ambitieus bedrijf? Zoek niet verder! Recruiters | Connected heeft een vacature openstaan voor een Sales, Communicatie en Recruitment medewerker. 

Je werk 

Met deze bijbaan kun je jezelf professioneel optimaal ontwikkelen. Je voert zowel commerciële als communicatieve taken uit. Tevens help je bij het organiseren van events voor onze partners en leden op leuke locaties zoals de Amsterdam Tower. 

Hoe ziet een willekeurige dag voor jou eruit? ’s Ochtends beantwoord je je e-mails, post je een bericht op onze LinkedIn en bel je naar potentiële klanten. Na een uitgebreide lunch, verzorgd door ons, bel je kwalitatieve partners voor een samenwerking en aan het einde van de dag pas je nog even een tekst aan op onze website om ons eerstvolgende event te promoten. Door het veelzijdige werk hoef je je bij Recruiters | Connected zeker niet te vervelen! 

Je gaat zelfstandig te werk, maar je wordt zeker in het begin erg goed begeleid. Je commerciële activiteiten bestaan uit het bellen en mailen van onze relaties. Af en toe zul je met de salesmanager mee gaan op klantbezoek om de mens achter de klant te leren kennen. Leuk en leerzaam! 

Je werkomgeving 

Recruiters | Connected is hét netwerkcollectief voor (interim) recruitment en professionals binnen de recruitment marketing. Tevens dé inkoopcombinatie van recruitment tools voor werkgevers. Wij werken veel op ons kantoor in Amsterdam, maar je kunt ook vanuit huis werken. Op basis van 12 tot 32 uur is het fijn als je minimaal een halve dag op kantoor werkt.  

We zijn een succesvolle, snelgroeiende startup met een team van 5 medewerkers. De gemiddelde leeftijd is 26 jaar. We lunchen regelmatig met onze buren en tevens ons zusterbedrijf. Doorgaans zijn zij met 6 personen aanwezig op kantoor. Niet te druk dus, maar wel gezellig! 

Je profiel 

Als enthousiast en communicatief sterk persoon draai je je hand niet om voor intensief contact met leden en klanten. Het is jouw taak om erachter te komen wat er bij hen speelt en om ze zo veel mogelijk te helpen waar nodig.  

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel: 

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding én 1 jaar werkervaring of minimaal derdejaars student op hbo- of wo-niveau. 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 
  • Communicatief sterk in woord en geschrift. 
  • Je kunt per week minimaal 12 uur werken waarvan minimaal een halve dag op kantoor. Remote werken is een mogelijkheid.
  • Je bent samenwerkingsgericht en enthousiast om je verder te ontwikkelen in de sales, communicatie en/of recruitment. 
  • Startdatum: zomer/najaar 2021. 

We bieden 

Recruiters | Connected investeert veel in de begeleiding en ontwikkeling van (jong) talent. Het draait tijdens deze bijbaan niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en meer praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. Wij organiseren inhoudelijke en sociale evenementen waarbij je elkaar en het bedrijf goed leert kennen en waar in contact komt met onze leden en partners. Je krijgt meer dan voldoende begeleiding om je je werk goed te kunnen uitoefenen. Afhankelijk van je ervaring bieden we je een bruto salaris tussen de 2300 en 2600 euro per maand o.b.v. 40 uur. Indien je niet in het bezit bent van een OV kaart, heb je recht op reiskostenvergoeding. 

Interesse? 

Ben je geïnteresseerd in de leuke en leerzame bijbaan in Amsterdam? Reageer dan nu op deze vacature door contact op te nemen met Kees Jan Markens, medeoprichter van Recruiters | Connected. Mail naar kj.markens@recruitersconnected.nl of bel 06 5025 6076. Ook voor meer informatie over deze vacature kan je op deze wijze contact opnemen. We leren je graag kennen! 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.