Werken Bij

Medewerker Marketing, Sales en Events (12 – 28 u)

Ben jij gemotiveerd om je verder te ontwikkelen in de wereld van de Sales, Marketing en Communicatie? Ben jij (minimaal) een derdejaars HBO of WO student of heb jij een MBO opleiding afgerond met minimaal 1 jaar werkervaring in de Sales en/ of Marketing? Ben jij geïnteresseerd in een veelzijdige en leerzame baan bij een jong (gemiddelde leeftijd 26 jaar) maar tevens volwassen en ambitieus bedrijf? Zoek niet verder! Recruiters | Connected heeft een vacature openstaan voor een Marketing, Sales en Events medewerker.

Je werk

Met deze bijbaan kun je jezelf professioneel optimaal ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor zowel commerciële als marketing taken. Tevens help je bij het organiseren van gave en nuttige events voor onze partners en leden.

Hoe ziet een willekeurige dag voor jou eruit? ’s Ochtends beantwoord je je mails en verzamel je content voor de nieuwsbrief die je alvast klaarzet voor de volgende dag, na een uitgebreide lunch bel je kwalitatieve partners voor een samenwerking, om hiermee het aanbod voor onze leden te vergroten en aan het einde van de dag pas je nog even een tekst aan op de website waarop je het eerst volgende event promoot. Door het veelzijdige werk hoef je je bij Recruiters | Connected zeker niet te vervelen!

Je gaat zelfstandig te werk. Dankzij een duidelijke contentstrategie draag je bij aan de groei van het aantal deelnemers en een toename in de betrokkenheid van de bestaande leden. Je commerciële activiteiten bestaan uit het bellen en mailen van onze relaties. Dit zijn onze deelnemers, leden en (potentiële) klanten. Af en toe zul je met de sales manager mee gaan op klantbezoek om de mens achter de klant te leren kennen. Je marketing taken bestaan onder andere uit het beheren optimaliseren van onze content (website en digitale nieuwsbrieven) en het ondersteunen bij maandelijkse evenementen. Daarnaast ben je samenwerkingsgericht. Samen met je collega’s schakel je over de werving van leden en klanten.

Je werkomgeving

Recruiters | Connected is hét netwerkcollectief voor (interim) recruitment en professionals binnen de recruitment marketing. Tevens dé inkoopcombinatie van recruitment tools voor werkgevers. Hierbinnen zetten onze medewerkers dagelijks hun schouders onder een gezamenlijke missie:  nog efficiënter een nog betere match te maken tussen mensen en werk, resulterend in een nog hogere mate van werkvreugde. Een nog hogere mate van werkvreugde zijn wij als welvarend land aan onze stand verplicht. Het nastreven van deze missie vindt allemaal plaats vanuit onze werplekken in Amsterdam en vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort maar ook is er de mogelijkheid om een paar uur vanuit huis te werken.

Je profiel

Jouw focus ligt op de groei van het netwerk van Recruiters | Connected. Als enthousiast en communicatief sterk persoon draai je je hand niet om voor een aansprekende nieuwsbrief of  voor intensief contact met leden om te weten wat er bij hen speelt en om ze zo veel mogelijk te helpen waar nodig. Uiteraard ben je een creatieve geest, maar ben je ook georganiseerd zodat je de communicatie en events kunt organiseren en coördineren.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding én 1 jaar werkervaring in de marketing of sales. Of minimaal derdejaars student op HBO of WO niveau.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Communicatief sterk in woord en geschrift
  • Je kunt per week minimaal 8 uur werken op kantoor en 4 uur vanuit huis
  • Je bent samenwerkingsgericht en enthousiast om je verder te ontwikkelen in de marketing en sales
  • Startdatum: maart of april

We bieden

Recruiters | Connected investeert veel in de opleiding en ontwikkeling van (jong) talent. Het draait tijdens deze bijbaan niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en meer praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. Wij organiseren inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en het bedrijf goed leert kennen en alvast in contact kunt treden met onze leden en partners. Je krijgt meer dan voldoende begeleiding om je te helpen en je werk goed te kunnen uitoefenen. Afhankelijk van je werkervaring ga je tussen de 9 en 14 EUR per uur verdienen en indien je niet in het bezit bent van een OV kaart heb je recht op reiskostenvergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de leukste en meest leerzame Marketing en Sales bijbaan van Amsterdam? Reageer dan nu op deze vacature door contact op te nemen met Kees Jan Markens, Co-founder van Recruiters | Connected, via kj.markens@recruitersconnected.nl of bel 06 5025 6076. Ook voor meer informatie over deze vacature kan je op deze wijze contact opnemen. We leren je graag kennen!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.