Werken Bij

Ben jij gemotiveerd om je verder te ontwikkelen in de wereld van de Communicatie, Relatiemanagement en Sales? Ben jij (minimaal) een derdejaars hbo- of wo-student of heb jij een mbo-opleiding afgerond met minimaal 1 jaar werkervaring in Communicatie, Relatiemanagement en Sales? Ben jij geïnteresseerd in een veelzijdige en leerzame baan bij een jong maar tevens volwassen en ambitieus bedrijf? Zoek niet verder! Recruiters | Connected heeft een vacature openstaan voor een Sales, Communicatie en Recruitment medewerker. 

Je werk 

Met deze bijbaan kun je jezelf professioneel optimaal ontwikkelen. Je voert zowel commerciële als communicatieve taken uit. Tevens help je bij het organiseren van events voor onze partners en leden op leuke locaties zoals de Amsterdam Tower, De RDM werf in Rotterdam en het Afas theater. 

Hoe ziet een willekeurige dag voor jou eruit? ’s Ochtends beantwoord je je e-mails, post je een bericht op onze LinkedIn en bel je naar potentiële klanten. Na een uitgebreide lunch, verzorgd door ons, bel je kwalitatieve partners voor een samenwerking en aan het einde van de dag pas je nog even een tekst aan op onze website om ons eerstvolgende event te promoten. Door het veelzijdige werk hoef je je bij Recruiters | Connected zeker niet te vervelen! 

Je gaat zelfstandig te werk, maar je wordt zeker in het begin erg goed begeleid. Je commerciële activiteiten bestaan uit het bellen en mailen van onze relaties. Af en toe zul je met de salesmanager mee gaan op klantbezoek om de mens achter de klant te leren kennen. Leuk en leerzaam! 

Je werkomgeving 

Recruiters | Connected is hét netwerkcollectief voor (interim) recruitment en professionals binnen de recruitment marketing. Tevens dé inkoopcombinatie van recruitment tools voor werkgevers. Wij werken veel op ons kantoor in Amsterdam, maar je kunt ook vanuit huis werken.
Het kantoor bevindt zich in Pand Noord, een dynamische, gezellige werklocatie die we delen met andere creatieve en mediabedrijven zoals Disney+.
Klik hier voor een impressie.

Op basis van 12 tot 32 uur is het fijn als je minimaal een halve dag op kantoor werkt.  

We zijn een succesvolle, snelgroeiende startup met een team van 6 medewerkers. De gemiddelde leeftijd is 26 jaar. We lunchen regelmatig met onze buren en tevens ons zusterbedrijf. Gezellig! 

Je profiel 

Als enthousiast en communicatief sterk persoon draai je je hand niet om voor intensief contact met leden en klanten. Het is jouw taak om erachter te komen wat er bij hen speelt en om ze zo veel mogelijk te helpen waar nodig.  

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel: 

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding én 1 jaar werkervaring of minimaal derdejaars student op hbo- of wo-niveau. 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 
 • Communicatief sterk in woord en geschrift. 
 • Je kunt per week minimaal 12 uur werken waarvan minimaal een halve dag op kantoor. Remote werken is een mogelijkheid.
 • Je bent samenwerkingsgericht en enthousiast om je verder te ontwikkelen in de Sales, Communicatie en/of recruitment. 
 • Startdatum: zomer/najaar 2022. 

We bieden 

Recruiters | Connected investeert veel in de begeleiding en ontwikkeling van (jong) talent. Het draait tijdens deze bijbaan niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en meer praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. Wij organiseren inhoudelijke en sociale evenementen waarbij je elkaar en het bedrijf goed leert kennen en waar in contact komt met onze leden en partners. Je krijgt meer dan voldoende begeleiding om je je werk goed te kunnen uitoefenen. Afhankelijk van je ervaring bieden we je een bruto salaris tussen de 2400 en 3000 euro per maand o.b.v. 40 uur. Indien je niet in het bezit bent van een OV kaart, heb je recht op reiskostenvergoeding. 

Interesse? 

Ben je geïnteresseerd in de leuke en leerzame bijbaan of baan in Amsterdam? Reageer dan nu op deze vacature door contact op te nemen met Kees Jan Markens, medeoprichter van Recruiters | Connected. Mail naar kj.markens@recruitersconnected.nl of bel 06 5025 6076. Ook voor meer informatie over deze vacature kan je op deze wijze contact opnemen. We leren je graag kennen! 

Over Recruiters Connected 

Recruiters Connected is de grootste en snelstgroeiende netwerkclub voor recruitment professionals in Nederland met bijna 6000 webbezoekers, 22000 volgers én meer dan 2500 actieve leden. Daar komen maandelijks 100 nieuwe leden bij dankzij gratis webinars, kortingen en dankzij 6 events per jaar. Events op gave locaties door het hele land zoals Corendon Schiphol, de RDM werf in de haven van Rotterdam, het Afas Theater bij Amersfoort en de Amsterdam Tower.

Recruiters Connected bood werkgevers al de mogelijkheid aan om recruitment vacatures te plaatsen op onze site RecruitersConnected.nl én in de wekelijkse nieuwsbrief. 

Sinds kort bieden we ook onze sourcing en wervingsdienst aan. 

Wat doe je als recruitment consultant bij Recruiters Connected? 

Als recruitment consultant ben je de tussenpersoon tussen organisaties die op zoek zijn naar recruitment professionals en onze leden die open staan voor een nieuwe baan, opdracht of carrièreswitch. Dat is bij Recruiters Connected niet anders. 

Wat wel anders is, is dat we een groot voordeel hebben om jou te helpen succesvol te matchen. Wij hebben namelijk een ledenbestand van 2.500+ recruitmentprofessionals. Daar komen maandelijks ook nog 80 a 100 nieuwe leden bij! 

Organisaties kunnen gebruikmaken van ons netwerk om hun vacature(s) te vervullen. Jij gaat die organisatie met onze leden matchen. 

Je zult de opdrachtgever en haar business, cultuur en HR-beleid heel goed moeten begrijpen om de klant goed te kunnen adviseren. 

De recruitmentsector is dynamisch, snel en competitief. Ben je resultaatgericht, ambitieus en stressbestending? Krijg jij daarnaast energie van de perfecte match maken? Voeg je dan bij ons team! 

Over jou 

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als recruiter 
 • Ervaring bij een bureau is geen vereiste, maar ervaring in de bemiddeling is wel een pré. 
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent niet bang om initiatief te nemen. 
 • Je bent 20 tot 32 uur beschikbaar. Als je hier andere ideeën bij hebt, is dat bespreekbaar. 

Arbeidsvoorwaarden 

 • Minimaal 2.500 EUR en maximaal 3.500 EUR o.b.v. fulltime 
 • Na 3 maanden een bonus van 500 EUR tot 1.000 EUR per maand
 • Reiskostenvergoeding 
 • Na een half jaar regelen we een leuke leaseauto voor je 
 • 20 wettelijke en 5 extra vakantiedagen 
 • 8% vakantiegeld 

Leuke extra's 

 • Je kunt werken vanuit een gezellig kantoor in Amersfoort of in Amsterdam (Pand Noord, klik hier voor een impressie) 
 • Elke 2 maanden is er een feestje. Dan organiseren we een groot leden-event met netwerkborrel
 • Elk kwartaal is er nog een feestje. Dan lunchen we uitgebreid met elkaar of gaan we met het team borrelen en uit eten. 
 • We hebben heerlijke verzorgde lunches en regelmatig genieten we samen van een “wereldkeuken” maaltijd op kantoor en zodra dat weer mogelijk is, in de horeca 

Meer informatie of direct solliciteren? 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.