Welkom Mila!

Wij zijn heel blij met onze nieuwste aanwinst Mila, nu al één van de de meest gelezen banenwisselaars op werf-en! Lees hier hun artikel in de rubriek ‘Baanwisselaars”.

Mila is een Toegepaste Pyschologie student. Zij staat graag in contact met mensen en is vanaf volgende week verantwoordelijk voor het relatiemanagement met onze leden. Ook gaat zij zich bezig houden met de  content van de website, e-mails en nieuwsbrieven en voor de organisatie van onze (netwerk)evenementen. Met deze taken neemt zij dus de functie over van Nikita van Grieken (huidig marketing en communicatie medewerker). Naast studeren en het werken bij Recruiters Connected vindt Mila het leuk om zich bezig te houden met muziek, zo speelt zij piano en gitaar, en vind zij het leuk om af en toe te tennissen.

”Ik vind het interessant om bij te dragen aan een jong bedrijf dat nog volop in ontwikkeling staat. Naast mijn normale functie taken denk ik ook mee in een proces van een nieuw bedrijf dat op de markt zijn plek moet vinden. Dit vind ik super inspirerend”.

 

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.