Weet jij al wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of je nu al heel lang lid bent of pas net, wij vertellen je graag wat Recruiters Connected voor jou kan doen. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van jouw lidmaatschap bij ons. Heb je vragen en/of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via info@recruitersconnected.nl.

Gratis webinars over sourcing, assessments, referral, marketing en meer

Een fijnere manier om kennis te maken met nieuwe tools is er niet! Webinars zijn dé manier om je te oriënteren op recruitmenttools en -marketing. Wij houden je op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zie ook onze eventpagina!

Hulp bij het vinden van een recruitment collega (of een nieuwe baan)

Je kunt bijvoorbeeld een recruitmentvacature plaatsen op onze website! Neem hier eens een kijkje en bepaal of het je iets lijkt. Je kunt natuurlijk ook zélf solliciteren op een nieuwe baan.

Korting op trainingen en events van onze partners

Je hebt het misschien al voorbij zien komen in onze nieuwsbrieven: de kortingen bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment Tech. Op dit moment kun je met de code RecruitersConnected5 5% korting krijgen op trainingen van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Wanneer je je wilt aanmelden voor het event van Recruitment Tech, dan krijg je via ons 10% korting. Meld je dan aan via deze link.

Korting op vacatureplaatsing bij vakbladen én vakwebsites

Onze leden krijgen ook korting bij de grootste B2B uitgever van Nederland. Vakmedianet, sinds kort VMN Media, is de eigenaar van 43 vakwebsites zoals Cobouw.nl, Distrifood.nl, CMweb.nl (Finance), Installatiejournaal.nl, MissetHoreca.nl, PWnet.nl (HR), Logistiek.nl en meer.
De korting voor leden bedraagt 25% op een losse vacatureplaatsing. Tevens ontvang je 10% korting op pakketten en employer branding. Dat is dus meer korting dan een mediabureau krijgt!

Voor meer informatie over korting bij Vakmedianet websites, neem contact op via info@recruitersconnected.nl of bel 06 50 25 60 76.

Events om kennis op te doen en te netwerken (voor premium leden)

Premium leden hebben jaarlijks toegang tot 3 toffe events. Deze events staan in het teken van kennis delen en netwerken. Onderwerpen als referral, ATS, assesments en sourcing komen allemaal aan bod. Ben je nu gratis lid en wil je graag premium lid worden? Stuur dan even een mailtje naar info@recruitersconnected.nl.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.