Wat te verwachten van Recruiters Connected de komende tijd?

Onze missie is om te verbinden en te informeren. In onze optiek kan dat het best fysiek, op netwerkevents. Recruiters willen namelijk graag connecties maken, sparren en kennis delen. 

Het event van 23 juni vindt plaats in De Loft in Rotterdam. Dat is voor ons de eerste keer dat we in Zuid-Holland zijn en daar zijn we heel blij mee! We zijn van plan om binnenkort uitstappen te nemen naar andere delen van het land, zoals Eindhoven, Utrecht of Arnhem. Suggesties zijn altijd welkom!

Stefano Verkooij op het kennis- en netwerkevent van 23 juni

Is Programmatic Recruitment ook geschikt voor mij en wat is dat? Waar vind ik tegenwoordig nog de juiste kandidaat? En hoe houd ik mijn budget onder controle?

Kortom, er zijn veel uitdagingen in deze krappe arbeidsmarkt en het gebruik van slimme recruitmenttechnologie kan een oplossing zijn.

Maar hoe werkt dat eigenlijk? En waar begin ik? Stap met ons in de wereld van recruitmenttechnologie & big data en laat je verrassen over de mogelijkheden!

Kun je deze, of een andere, keer niet bij het event aanwezig zijn? Je kunt altijd met één van ons contact opnemen om iets te vragen over recruitmentsoftware, -marketing en andere -tools. Wij zijn een onafhankelijke adviseur en kunnen je gewoon wat informatie geven. Bovendien krijg je bij een paar van onze partners korting als lid van Recruiters Connected.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.