Waarom is Recruiters I Connected interessant voor werkgevers?

In onze artikelen is veelal naar voren gekomen waarom een lidmaatschap bij ons platform relevant is voor recruiters. Zo krijgen onze leden exclusieve korting op trainingen en tools en worden ze (normaliter) regelmatig uitgenodigd voor nuttige en leuke netwerkevents met inspirerende gastsprekers en hoogwaardige vakliteratuur. Naast het gratis lidmaatschap hebben wij in tijden van corona ook een premium lidmaatschap opgezet waarbij wij actieve hulp bieden bij het vinden van een nieuwe opdracht of baan en waarbij je jezelf aan onze bijna 800 leden kan presenteren, middels een artikel in de wekelijkse nieuwsbrief.

Maar voor werkgevers is onze community, ons ledenbestand, ook relevant. Werkgevers kunnen namelijk bij ons kiezen of ze betaald (post and pray) of gratis een vacature willen publiceren. Omdat wij in tijden van corona géén werving en selectie vergoeding aan werkgevers en géén percentage van de omzet aan interimmers vragen, denken wij vraag en aanbod (kosteloos) bij elkaar te brengen. Wij wachten het aanbod niet af, maar halen dit juist actief op voor het überhaupt gepubliceerd wordt. Zo helpen we iedereen vooruit.

Niet alleen door vraag en aanbod naar recruiters aan elkaar te verbinden, maar juist ook alles daaromheen, zoals recruitment tools, kan van waarde zijn voor werkgevers. Wat je ook nodig hebt, we beloven dat je het via ons goed en scherp kunt inkopen. Desgewenst denken wij vrijblijvend mee over welke recruitment tools passen bij jouw bedrijf en jouw wervingsbehoefte.

Wij snappen best dat werkgevers (zeker niet op dit moment) zitten te wachten op verkooppraatjes. Daarom formuleren wij ons aanbod juist vanuit de behoefte die er nog wel is. Recruiters I Connected belt naar werkgevers om onze leden te helpen en werkgevers te helpen, zowel werkgevers met een vacaturestop als werkgevers die nog volop werven. Wij zijn van mening dat het goed is als er een soort cafetariamodel komt voor werkgevers, waarin ze kunnen kiezen wat ze nodig hebben. Dus wanneer je geen verkopers van tig leveranciers aan de lijn wilt, maar je wel wilt oriënteren op recruitment tools ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Gepubliceerd door: Nikita van Grieken, Marketing & Communicatie executive bij Recruiters I Connected, 0640514578

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.