Vraag naar recruiters stijgt sterk

Vorig jaar was het voor veel interim recruiters moeilijk om genoeg uren te maken. Recruiters in loondienst konden lastig een nieuwe baan vinden. Wij zien sinds januari dit jaar een significante kentering van de markt.

De economische onzekerheid van het afgelopen jaar neemt af. Veel organisaties beseffen zich dat ze zelfs met structurele lockdowns winstgevend kunnen opereren. Ook als Nederland deels op slot zit, blijven organisaties draaien.

Dit legt ook weer een langdurig pijnpunt bloot. Er is krapte op de arbeidsmarkt en binnen 5 jaar gaan 30% meer ouderen met pensioen dan dat er jong talent instroomt. Dit is een uitdaging voor organisaties. Elk bedrijf is gebaat bij nieuw, jong en gemotiveerd talent. En hoe komen deze talenten een organisatie binnen? Via recruiters.

Wij zijn nu meer dan ooit in gesprek met organisatie die op zoek zijn naar recruitmentprofessionals. De vraag is hoe Recruiters Connected kan helpen bij het vinden van de juiste recruiter, recruitmentmanager, sourcer of hr-manager. Zoals jullie weten, zijn wij hier volop mee bezig. Hierom hebben wij jouw laatst gevraagd om wat aanvullende informatie in te vullen via onze enquĂȘte. Zo kunnen wij steeds beter matchen.

Al met al is dit goed nieuws. De economie trekt aan en er is hoop en zekerheid. Wij hebben een positief gevoel over het vervolg van 2021 en wij hopen jij ook!

Zoekt jouw werkgever/opdrachtgever recruitmentprofessionals? Neem contact op met Kees Jan Markens: 06 50256076 of kj.markens@recruitersconnected.nl.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.