Vakmedianet

PW. biedt een brede selectie boeken voor HR-professionals en Managers die te maken hebben met HR vraagstukken. Van praktijkgerichte gidsen tot specialistische (juridische) HR informatie.

Ook met arbeidsmarkt en recruitment titels zoals “Recruitment 3.0” van Jacco Valkenburg, “Employee Experience” van Heleen Mees en Gea Peper en “Werken aan werkgeluk”.

PW. Is één van de 56 marktleidende uitgeeftitels van publisher Vakmedianet.

Vakmedianet is de leidende B2B uitgeverij in Nederland en stelt kwalitatieve (redactionele) content centraal om vakprofessionals optimaal te bedienen.

De content wordt geleverd in onder meer de vorm van magazines, websites, digitale nieuwsbrieven, educatie in samenwerking met Erasmus en Nyenrode, congressen en events en uiteraard boeken voor vakprofessionals.

Korting voor leden van Recruiters | Connected

Vakmedianet en PW. geeft leden van Recruiters | Connected een unieke korting van maar liefst 30% (unieke, want zelfs studenten krijgen maximaal 5% korting).

Bekijk hier de boeken, heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@recruitersconnected.nl of bel ons op 033-203 50 98 / 06- 5025 6076.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.