Uitnodiging! Voor een internationaal recruitment onderzoek

Wij zijn EPSN Workforce, een jong en ambitieus Europees netwerk van en voor zelfstandige recruiters en recruitmentbureaus met tot 5 recruiters. We merken dat er op de steeds mondialer wordende arbeidsmarkt een sterk groeiende behoefte bestaat aan zo’n netwerk. Daarom zijn wij begonnen met een onderzoek naar de gewenste kenmerken van en dienstverlening door zo’n netwerk.

Voor dit onderzoek willen we graag ronde tafel sessies met ervaringsdeskundigen voeren. De eerste twee corona-proof sessies zullen plaatsvinden in de ochtend (van 10u00 – 12u00) en de middag (van 13u30 – 15u30) van woensdag 17 juni (locatie: Hotel De Bilt, vlak bij Utrecht). Groepsgesprekken van anderhalf tot twee uur, met 5 of 6 in IT, High Tech of Offshoring gespecialiseerde recruiters, onder begeleiding van Wim Davidse, een ervaren, externe arbeidsmarkt-expert / moderator. In die groepsgesprekken willen we internationale bemiddeling bespreken, en dan vooral de uitdagingen die jullie ervaren, de zaken die jullie ongemakkelijk of zelfs frustrerend vinden, ideeën ter verbetering, en dergelijke.

Wil jij graag je bijdrage leveren aan dit internationale recruitment-onderzoek? Ervaringen, inzichten en ideeën delen met collega’s, en meedenken en -praten over de manieren om de mogelijkheden voor jouw international recruitment te versterken? Meld je dan aan door je naam, je contactgegevens, je LinkedIn-profiel en je voorkeur voor de ochtend- of de middagsessie te mailen naar office@epsnworkforce.com. (Als waardering hebben we na de sessie een inspirerend bedankje voor je.)

Wij zien uit naar ons gesprek!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.