Thalento®, al een decennium lang jouw partner in assessments

Weleens een verkeerde werving gedaan voor jouw klant? Was er achteraf gezien toch geen match tussen de nieuwe medewerker en de organisatie? Of was er geen klik met de manager of andere teamleden? Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om iemand goed in te kunnen schatten enkel op basis van een kennismakingsgesprek of cv. Wij ondersteunen jou graag. Thalento® staat al sinds 2010 garant voor gevalideerde Assessment en Talent Oplossingen.

Onze Persoonlijkheids- en Motivatie Assessments, Gedrags- en Cognitieve Testen, Vaardigheids- en Kennistesten, Competentie oplossingen en People Analytics geven jou antwoorden op hedendaagse uitdagingen omtrent het werven van juiste kandidaten.

Onze klanten rekenen op de goed onderbouwde Thalento® tools om het juiste talent te kunnen selecteren, potentieel te managen maar ook om individuen en teams optimaal te motiveren, ondersteunen en ontwikkelen. Wij leveren wetenschappelijke beslissingsinformatie om de juiste HR-beslissingen te maken. 850 klanten uit heel Europa gebruiken dagelijks onze oplossingen!

Helaas merken wij dat nog niet alle HR-dienstverleners en werving- en selectie bedrijven overtuigd zijn van de meerwaarde van deze assessments.

Onze assessment resultaten zijn een goede voorspeller van het professioneel gedrag van de kandidaten dus een goede hulpbron. De rapporten bieden concrete antwoorden op onderwerpen zoals het beslissingsproces van de deelnemer, de werkmethodiek en zijn of haar rol in teamverband. Ze verschaffen jou extra informatie om een interview voor te bereiden en op een meer accurate manier rekruteringsadvies te geven.

Wij brengen het individu in kaart inclusief talenten en uitdagingen. Ondanks dat is jouw oordeel, of er een match is met de werkcontext, cruciaal! Bovendien kan je waar nodig ook interessante handvaten aangereikt krijgen voor de onboarding van nieuwe medewerkers, dit om de kans op succes te vergroten.

Klanten van Thalento® aan het woord;

“Thalento® vormt voor ons een erg waardevolle aanvulling op de persoonlijke gesprekken die wij voeren met sollicitanten of onze medewerkers. Niet enkel blijken de resultaten erg waarheidsgetrouw, ze zijn ook uitstekende gesprekstof om te kunnen verdiepen en bepaalde eigenschappen bespreekbaar te maken.”

“We werken met Thalento® omdat het de perfecte tool is om mensen te analyseren naast een interview, om het profiel van mensen die we willen aanwerven te zien, om te ontdekken hoe ze zijn in het “echte leven en niet alleen tijdens het interview.”

“Dankzij de Thalento® Oplossingen zijn we erin geslaagd om veeleisende klanten tevreden te stellen en geavanceerde oplossingen te vinden met betrekking tot assessments en ontwikkeling. Persoonlijk voel ik mij veel zelfverzekerder om een klant te adviseren met Thalento® erbij.”

Wil je meer weten? Ga gerust naar onze website https://www.thalento.com/

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.