ThalentMe – de gloednieuwe oplossing van Thalento® voor je huidige workforce

 

Opnieuw inchecken met je huidige werknemers
Na bijna anderhalf jaar thuiswerken, enkele lockdowns en een versnelde digitale shift naar het ‘nieuwe normaal’ brengt Thalento® voor het eerst een oplossing gericht op je huidige workforce.

Als organisatie ben jij je er wellicht al bewust van dat je medewerkers het afgelopen jaar heel wat uitdagingen zijn aangegaan, ze hun prioriteiten mogelijks hebben hertekend of hun motivatie in vraag stellen.

Onderzoek geeft ook aan dat meer dan een derde van de Belgische werknemers overweegt om in de komende 12 maanden een carrièreswitch te maken. Bijna de helft van de werkende Belgen solliciteerde de afgelopen 6 maanden minstens 1 keer. De cijfers tonen ook aan dat, na de coronadip in 2020, opnieuw een hogere jobmobiliteit aanwezig is op de arbeidsmarkt.

Verborgen talenten aan het licht brengen
ThalentMe is de ideale oplossing om terug in te checken bij je medewerkers. Deze nieuwe assessment oplossing geeft je mensen de kans om op een toegankelijk manier hun unieke talenten te ontdekken maar anderzijds ook hun groeipotentieel in kaart te brengen.

Verder dan het aanreiken van inzichten en de mogelijkheid om je medewerkers beter te begrijpen, kunnen ze met behulp van de bijhorende ontwikkeltips op eigen houtje hun competenties verder ontwikkelen en is ondersteuning verzekerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat de inzichten een echte eyeopener zijn. Niet enkel voor de medewerker, maar daarnaast ook om verborgen talent in je organisatie te ontdekken. Met ThalentMe zet je trouwens volop in op de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.

Geen zorgen, je hoeft ook geen HR-expert te zijn om met deze oplossing aan te slag te gaan. Onze toegankelijke rapportering zorgt er voor dat medewerkers en leidinggevenden zelf aan de slag kunnen gaan met de resultaten.

Een sterke wetenschappelijke basis
ThalentMe is een wetenschappelijk onderbouwde oplossing gefundeerd op het Thalento® Persoonlijkheids- & Motivatie Assessment. Gebaseerd op het Big Five-model en al meer dan 10 jaar op de markt.

ThalentMe vertrekt vanuit het individu en toont Top Skills, Potentieel en Uitdagingen in een toegankelijke rapportage. Deel de resultaten rechtstreeks met je medewerkers of leidinggevenden, ter ondersteuning van hun persoonlijke ontwikkeling of performance gesprekken.

Waarom kiezen voor ThalentMe ?

  • Breng de talenten van je medewerkers in kaart
  • Bied betere ondersteuning aan je medewerkers
  • Ontdek hoe je talenten beter kan inzetten in je organisatie
  • Kom te weten waar je medewerkers (on)gelukkig van worden
  • Ga aan de slag met persoonlijke ontwikkelingsplannen
  • Vertrouw op een wetenschappelijk onderbouwde en gevalideerde oplossing

Ontdek ThalentMe op onze website
Wil je graag meer weten? Bezoek gerust onze website waar je alle informatie kan vinden.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.