Terugblik van ons event

Terugblik van ons event 8-12-’22

Zoals altijd bij dezen een terugblik van ons event! Wie hebben er gesproken over welke onderwerpen? En uiteraard horen daar ook foto’s bij.

Renske Peeters namens haarzelf en TheRecruitBoosters

De hamvraag van Renske haar presentatie was: “Hoe krijg ik duurzaam en succesvol beweging in recruitmentvraagstukken?” Volgens haar is het ultieme doel om te streven naar rijk werkgeverschap. Dan komt niemand iets tekort. De beste manier om dat te bereiken is door processen lean & agile in te richten. Op die manier ben je altijd op tijd en loop je nooit achter de feiten aan. We hebben wat mooie tips en inzichten gehad!

Jolien Bijhouwer en Carolien van Buuren van EN HR solutions

“Wat als de vis niet wilt bijten?” Daar begon de presentatie van Jolien en Carolien mee. Zij hebben het gehad over de rol van employer branding in de war for talent. Onwijs belangrijk daarbij is de EVP: Employee Value Proposition. Als recruiter kan je hier absoluut bij helpen. Ook legde Jolien en Carolien de nadruk op (naar iemand) anders vissen…

Sanne Grave van Brockmeyer

Sanne Grave van Brockmeyer vertelde over hoe je met geautomatiseerde talent sourcing tijd bespaart in het zoeken naar geschikte kandidaten. Ook wel ’talent management solutions’ genoemd. Volgens haar is het onwijs belangrijk om een echte connectie aan te gaan met potentiële kandidaten op LinkedIn. Dit zorgt er namelijk voor dat je aanhang groeit, waardoor de resultaten van jouw posts de lucht in schieten!

Sayed Nasibdar van XA Flow

XA Flow, of eigenlijk Sayed Nasibdar, nam ons mee in het verhaal over het optimale uit je ATS software halen met behulp van workflows en API koppelingen. Het moraal van het verhaal: als recruiter nóg minder bezig hoeven zijn met administratie. Wie wil dat nou niet? Dan kun je je volledig gaan focussen op de kandidaat en tijd vrij maken voor engagement.

Adelbert Smal van Jobdigger

Hoe helpen arbeidsmarktdata en arbeidsmarkttrends, zoals focus skills, beter recruiten? Kort door de mocht: meten is weten. Wat zijn belangrijke pullfactoren? Waar letten kandidaten op als ze solliciteren? En ook: welke competenties hebben mensen in functie A, die je óók kan gebruiken in functie B? Oftewel: wijs mensen niet te snel af.

In het kort: we hebben weer genoten en veel geleerd! Tot zover de terugblik van ons event. Onze volgende events staan ook alweer op de planning! Heb je onze agenda al bekeken?

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.