terugblik event 23 juni

Terugblik event 23 juni 2022

Donderdag 23 juni 2022: een dag vol informatie, inspiratie en … connectie! Tussen 15:15 uur en 16:30 uur druppelde onze enthousiaste, doch bezwete, leden De Loft binnen. Gelukkig stond de airco aan en het frisse water klaar. Een volle zaal, een prachtige locatie en een goede stemming: het kennis- en netwerkevent kon van start. We hebben geluisterd naar TheRecruitBoosters, Brockmeyer, Recrout en Jobdigger. Geniet met ons mee van de terugblik event 23 juni!

TheRecruitBoosters

Luc van Poll nam ons mee in de techniek en liet ons maar liefst 5 verschillende tools zien. Zeker 50% van het recruitmentproces bestaat namelijk uit technologie.

TheRecruitBoosters is erop ingericht om jou werk uit handen te nemen. Van het zoeken en benaderen van kandidaten, tot en met het plaatsen in je ATS-systeem. “We source & approach candidates. Bespaar tijd en houd je bezig met de leukere stappen in het recruitmentproces.”

Brockmeyer

Stefano Verkooij vertelde: “Programmatic Recruitment is het gebruik van slimme recruitment software en data waarin al jouw jobs getoond worden op de juiste jobboards, juiste tijd tegen de beste mogelijke prijs (CPC)”. Hoe handig!

Hiermee heb je controle en bespaar je geld. Zo heb je tijd over voor belangrijkere zaken, zoals goede intake gesprekken.

Recrout

Karim Akhlal nam ons mee in een hot topic: discriminatie in het wervingsproces. Natuurlijk wil je niet discrimineren, maar ongemerkt gebeurt dat toch nog. Hoe ga je dat tegen? Software!

ATS Recrout laat jou selecteren op basis van competenties. Zo koppel je de arbeidsmarkt objectief met jouw vacatures op basis van potentie en talent.

Jobdigger

Joeri van Jobdigger legde uit hoe je vacaturedata kunt inzetten om het aantal plaatsingen te vergroten. Hoe kun je waardevolle, schaarse kandidaten binnen je ATS succesvol matchen met externe vacatures?

Joeri liet zien hoe je Jobdigger vacaturedata kunt gebruiken door kandidaten te matchen binnen je CRM. Ter illustratie worden voorbeelden als Carerix en misschien Bullhorn gebruikt. De oplossing die hier centraal staat is de VSR: Virtual Sales Recruiter.

Borrelen!

Uiteraard hebben we ook genetwerkt. Wat een leuke groep mensen is op ons event afgekomen! We willen iedereen bedanken voor het enthousiasme. En wie weet tot de volgende keer.

Benieuwd naar alle foto’s voor een ultieme terugblik event 23 juni? Bekijk ze hier!

Event Eindhoven 11-08

Woon jij in het zuiden van het land, in de omgeving Eindhoven?

Kom dan naar ons event op donderdag 11-08 in Van der Valk Eindhoven. Lees meer of meld je gelijk aan.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.