Talentpooling: Your Way Out Of This Crisis

Sinds het begin van Covid-19 heeft Eline Aanhane, Talent Sourcing Consultant bij TalentMapper, veel dingen zien veranderen. In plaats van het maken van grote toekomstplannen, verschoof de focus naar het in stand houden van dagelijkse bezigheden. Ontwikkelingen waaronder vacaturestops, kostenbesparingen, het herzien van contracten en mogelijk het loslaten van werknemers zijn het nieuws van de dag. Het beste talent is echter nog steeds moeilijk te vinden en Eline denkt niet dat dit snel zal veranderen. Organisaties zullen altijd proberen om hun beste talent te behouden en goede kandidaten zullen hun baan nog steeds niet opzeggen voor de eerste gelegenheid die zich voordoet. Het blijft nodig om te investeren in langdurige relaties met kandidaten en Talentpools op te bouwen.

Eline Aanhane, Talent Sourcing Consultant bij TalentMapper, heeft hier een blog over geschreven op het grootste talent sourcing platform van de US. Lees hier meer.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.