Vind bij ons je nieuwe uitdaging

“Learning by doing” en “work hard, play hard” zijn 2 quotes die de cultuur van StarApple in zijn algemeenheid het best omschrijven. StarApple is een jonge organisatie (gemiddelde leeftijd 25 jaar) van 50 man sterk. Een jong bedrijf dus, waar veel ruimte is voor ontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Vanaf je eerste werkdag word je bij de hand genomen tijdens ons onboarding traject. Jij werkt samen met gedreven collega’s in een team dat altijd voor elkaar klaar staat. Ook word je persoonlijk begeleid door jouw teamleider.

Balans is key!

Het werk wat we doen vergt veel energie en scherpte, maar vooral een gezonde dosis doorzettingsvermogen. De mensen verbonden aan StarApple zijn gedreven en realistisch ingesteld. Dit is duidelijk te merken op de werkvloer, want al onze persoonlijkheden en ambities bij elkaar maken StarApple het tofste én beste IT recruitment bureau van Nederland!

Naast  de ambitieuze vibe en het harde werken is er ook veel ruimte voor ontspanning. Tijdens de lunch wordt alles voor je geregeld zodat je (tenzij je lekker een dagje wil ‘zondigen’ natuurlijk) vers en gezond kan lunchen. Daarnaast kan je tussen de middag sporten in de sportschool, kan je FIFA20 spelen, tafelvoetballen of -al dan niet onder het genot van een serie- chillen in onze “huiskamer”. Opties genoeg dus!

Wat vinden je toekomstige collega's?

Kom je eens op gesprek?

Maandelijks organiseren wij de leukste borrels en de gekste uitjes! Hierover vertellen we graag meer als je op gesprek komt…Wat vooral belangrijk is voor jou om te weten is dat onze cultuur het afgelopen decennium zo is neergezet dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen en er ook ruimte is voor een gezonde dosis humor. Wij zijn namelijk van mening dat je veel beter presteert als je het naar je zin hebt! Ga jij binnenkort met ons in gesprek om je carrière een boost te geven? Bekijk onze huidige vacatures.

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.