Sprekers event Eindhoven bekend

Over een maand staat event Eindhoven op de planning! Kom jij ook of twijfel je nog? Lees hier alvast wat over de interessante sprekers van ons zomerse event.

Emplear

Emplear helpt jou met je wervingsproces. Hoe kan het gehele proces geoptimaliseerd worden? Volgens Emplear met harde data. Van eerste contact tot vast contract! Makkelijker en efficiënter werken door automatisering met als doel meer en betere kandidaten werven én behouden.

XA Flow

XA Flow zorgt voor overzicht en structuur. Het doel? Minder administratieve last en beter samenwerkende software. Knelpunten worden in kaart gebracht en op maat gemaakt workflows en API-softwareintegraties zorgen voor praktische digitale oplossingen. Bekijk de video over XA Flow.

OTYS

Een alles-in-één recruitment oplossing. Laat je volledig ontzorgen door OTYS. Het syteem is in te richten naar jouw specifieke wensen en doelen. Hierdoor heb je een compleet op maat gemaakte software die geautomatiseerd voor je aan de slag gaat. Van werving en selectie tot administratie: alles is geregeld. Veel meer dan alleen een ATS!

Brockmeyer

Geen recruitmentuitdaging is voor Brockmeyer te gek. Zoek je een collega of wil je je werkgeversmerk goed positioneren? Brockmeyer helpt je! Ze kijken altijd eerst naar jouw specifieke behoefte en werken datagedreven. Van jobmarketing tot sourcing en van social media management tot programmatic recruitment.

Employbrand

Jouw medewerkers ambassadeur van de organisatie laten worden. Dat is wat Employbrand doet. Een eerlijk verhaal van echte mensen is namelijk precies wat potentiële kandidaten trekt. Employbrand maakt het eenvoudig en leuk voor jouw medewerkers om zich in te zetten voor een positief werkgeversmerk.

Heb jij je nog niet aangemeld, maar wil je wel komen? Meld je dan aan via deze pagina.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.