Corporate Recruitment Event

Sprekers Corporate Recruitment Event Amsterdam 23-03-’23

De sprekers van ons Corporate Recruitment Event in Amsterdam zijn bekend. We stellen ze kort aan je voor. Kom je ook op 23 maart kennis delen en verbinden?

Otys

Een alles-in-één recruitment oplossing. Laat je volledig ontzorgen door OTYS. Het syteem is in te richten naar jouw specifieke wensen en doelen. Hierdoor heb je een compleet op maat gemaakte software die geautomatiseerd voor je aan de slag gaat. Van werving en selectie tot administratie: alles is geregeld.

Recrout

Recrout is een recruitmentsysteem dat werkgevers helpt om slim en objectief te werven. In deze tijden is dat belangrijker dan ooit. De markt is krap en het is tijd om anders te recruiten dan we gewend zijn. Kijken naar competenties en skills. Daar zou de focus op moeten liggen. Recrout faciliteert dit. Je kunt het gehele recruitmentproces uit handen geven, van sourcing en talentpooling tot HR-taken.

Brockmeyer

Geen recruitmentuitdaging is voor Brockmeyer te gek. Zoek je een collega of wil je je werkgeversmerk goed positioneren? Brockmeyer helpt je! Ze kijken altijd eerst naar jouw specifieke behoefte en werken datagedreven. Van jobmarketing tot sourcing en van social media management tot programmatic recruitment.

EN HR solutions

Als recruitment business partner neemt EN HR solutions het recruitmentproces van jouw organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen. Dit varieert van wervingsaanvragen en MPS tot arbeidsmarktcommunicatie. Met behulp van EN HR kan jouw organisatie zich blijven richten op de core business, zonder zich druk te hoeven maken om het recruitmentproces.

BrainsFirst

Match-maker tussen brein en baan. Vind en ontwikkel talent met de game-based assessments van BrainsFirst. Helemaal bias-free. Kijk naar potentieel, neem afscheid van mishires en vind vandaag de toppers van morgen.

Soorce

Met unieke software automatiseert Soorce (voorheen TheRecruitBoosters) het sourcingproces voor klanten en biedt het datagedreven inzichten in de resultaten van benaderingscampagnes. De rebranding is het gevolg van een professionaliseringsslag en sluit beter aan bij de vernieuwde missie van het bedrijf: het aantrekken van personeel weer menselijk maken.

Ben jij een corporate recruiter en wil je naar ons Corporate Recruitment Event komen? Meld je dan hier aan en we zien je snel!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.