Spielwork

Wij zijn blij met onze nieuwe partner Spielwork waar wij vorige week een interessante training van hebben gehad. Lees in dit artikel meer over wat zij doen en waarom!

 

Traditionele vacatures zijn niet effectief

De meeste vacatures zijn volledig tekstueel, met holle termen als ‘hands-on teamplayer’ en ‘marktconform salaris’. Dit is kostbaar en schadelijk zijn voor de organisatie.

 

Over Spielwork

Met Spielwork helpen we bedrijven bij het aannemen van het juiste talent. Wij maken visuele vacatures die een eerlijk beeld geven van het dagelijkse werk. Door verwachtingen van de baan en cultuur te managen, kun je kostbare mis-hires voorkomen. Zo bespaar je tijd en kosten en neem je productieve mensen aan, die écht bij de organisatie en baan passen.

 

Wat doen we concreet

  • Wij maken alle tekstuele en visuele content en de vacature landingspagina. De teksten maken we op basis van een telefonische intake met een medewerker in de baan. De pagina’s zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, Google for Jobs en een zo hoog mogelijke conversie. Wij denken vanuit de kandidaat waardoor de candidate experience beter is;
  • Naast de vacatures, maken we (zonder extra kosten) een visuele werkenbij-pagina (inclusief tekstuele content);
  • Wij kunnen de pagina’s integreren met jullie website. Bekijk hier wat wij voor een klant gemaakt hebben.

 

Meer weten?

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.