Sparringpartner gezocht! Onderwerp: diversiteit en inclusie

Dag allen,

Mijn naam is Demet Sharif en ik werk als Corporate Recruiter bij Brocacef Groep. Momenteel ben ik naast mijn functie ook aangesteld als projectmanager om Diversiteit & Inclusie op de kaart te zetten voor onze organisatie en ben ik op zoek naar andere personen/organisaties die hier ook mee bezig zijn (geweest). Ik merk dat ik vooral behoefte heb aan best practices, inspiratie en een sparringpartner met betrekking tot dit onderwerp.

Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan gerust contact met mij op via LinkedIn‚Äč of door te mailen naar dsharif@brocacef.nl

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.