Recbi

Slimmer en sneller werken met Recbi

Wat heb je aan data als je deze niet om kunt zetten in nuttige informatie? Niet veel. De oplossing hiervoor: overzichtelijke dashboards. Recbi helpt uitzendorganisaties, detacheerders en werving- en selectiebureaus meer uit hun data te halen en zo efficiënter te werken. Aan het woord zijn Wouter en Marvin – oprichters en eigenaren van Recbi.

De benodigde data halen we meestal uit een ATS, maar ook uit Google Analytics, een automation pakket of backoffice pakket bijvoorbeeld. Het draait allemaal om inzicht krijgen. Een data gedreven recruitmentproces opzetten, in plaats van werken vanuit een onderbuikgevoel.

  • Waar komen mijn nieuwe kandidaten vandaan?
  • Bij welke opdrachtgever draaien we de meeste marge?
  • Hoe presteren de intermediairs ten opzichte van elkaar?
  • Hoeveel plaatsingen kunnen we verwachten op basis van de huidige funnel?
  • Welke trend volgt het aantal actieve vacatures?

Dit is een greep uit de vragen die je beantwoord kunt krijgen met behulp van slimme dashboards. Zo blijf je altijd up-to-date en kun je proactief sturen op resultaat.

We laten de data uit systemen leven.  

Voor intern en extern gebruik

Het merendeel van onze dashboards wordt gebruikt om grip te houden op de organisatie. De inzichten zijn nodig om efficiënt het werk uit te kunnen voeren. Echter, onze dashboards kunnen ook dienen als rapportage aan klanten. In een mooi opgemaakt pdf laat je eenvoudig zien waar je mee bezig bent.

De dashboards

Je kunt bij ons kiezen uit 2 verschillende soorten dashboards, namelijk cloud dashboards en maatwerk dashboards.

Cloud dashboards

Cloud dashboards zijn onze standaard dashboards. Deze dashboards geven inzicht in de meest belangrijke en veelvoorkomende vragen en KPI’s. Je kiest zelf welke dashboards voor jou relevant zijn. Met onze cloud dashboards:

  • Kun je snel aan de slag
  • Hoef je geen grote investering te doen
  • Profiteer je van continue ontwikkelingen
  • Kun je downdrillen tot de kleinste details van je data

Maatwerk dashboards

Wil je heel specifieke inzichten? Dan past een maatwerk dashboard beter. We brengen samen met de klant in kaart wat ze precies voor ogen hebben en welke data hiervoor gebruikt moet worden. Kritische vragen stellen is een belangrijk onderdeel van dit proces. Vervolgens leveren we een oplossing die precies aansluit op deze specifieke klantvraag.

Wallboards

Zoals eerder gezegd worden onze dashboards voornamelijk intern gebruikt. Wallboards zijn hier een goed voorbeeld van. Dit zijn televisieschermen die aan een muur hangen en data tonen. Deze laten bijvoorbeeld real-time zien wat collega's aan het doen zijn of hoe goed het team scoort op de KPI's. Doelstellingen gaan hierdoor breder leven binnen de organisatie.

Wat maakt Recbi anders?

Specialisme in de recruitment

Het bouwen van dashboards is niet uniek. Wel uniek is onze focus op arbeidsbemiddeling en de recruitmentwereld. Doordat we vanaf dag 1 die focus hebben, is onze kennis snel toegenomen. Grote kans dat wanneer een nieuwe klant een vraagstuk heeft, we aan de slag kunnen op basis van eerdere ervaringen óf dat we de oplossing zelfs al hebben.

Bovendien leeft deze niche door van de voorkant tot de achterkant van ons bedrijf. De basis van Recbi bestaat uiteraard uit goede IT’ers, maar ook zij komen uit de recruitmentbranche en begrijpen wat er aan de voorkant met een klant wordt overlegd.

Fixed fee

Wij willen je bij Recbi echt helpen. Daarom werken we met een fixed fee. We spreken een prijs af met onze klant en daar blijft het ook bij. Zit er tijdens het proces iets tegen? Dan is dat ‘ons probleem’. We zullen nooit zomaar extra uren rekenen. Zeker in de IT-wereld is dat zacht gezegd atypisch.

Continu verbeterde cloud dashboards

Het is standaard om maatwerk te leveren. Dat doen de meeste leveranciers van dashboards en wij ook. Waar wij het verschil maken, is in de cloud dashboards. Tegen geringe kosten ben je binnen 1 à 2 weken operationeel. Bovendien zijn deze dashboards continu in ontwikkeling en ben je altijd voorzien van de nieuwste versie. Onze klanten van het eerste uur hebben een eerste set dashboards bij ons gekocht. Die set is nu op basis van klantfeedback volledig doorontwikkeld en verbeterd, zonder extra kosten te rekenen.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.