SalesMentor

SalesMentor biedt structurele sales begeleiding voor Sales Teams en Sales Leaders via ons SalesMentor platform. Verder bieden we recruitment partijen de mogelijkheid om jong talent te ontwikkelen via ons Sales Mentorship Programma, waarbij we ze opleiden en helpen plaatsen bij functies waar ze anders voor afgewezen zouden worden. Met ons netwerk van mentoren, trainers en partners bieden we oplossingen voor elke sales afdeling.

Korting voor leden van Recruiters | Connected

Als lid van Recruiters | Connected ontvang je 10% korting op het Sales MentorShip Programma voor kandidaten. Voor onze reguliere SalesMentor programma’s voor het begeleiden van Sales Teams op afstand geven we een kick-back van 10% zolang een programma actief is bij ons. Wil je gebruik maken van de korting of kick-back voor leden? Neem dan contact op met via info@recruitersconnected.nl of bel via 033 – 203 50 98 / 06 – 5025 6076. Wij kijken dan of de korting / kick-back van toepassing is.

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.