RobotXperience

RobotXperience, brengt innovatie tot leven

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. We gebruiken technologie steeds meer in aanvulling op onze menselijke vaardigheden. Slimme apparaten maken ons leven makkelijker maar ook complexer. Het is aan ons om richting te geven aan wat wij met technologie willen en de impact voor mensen, organisaties en de maatschappij. Samenwerking tussen mens en technologie is hét thema van deze eeuw.

 

Mensen zijn gefascineerd door nieuwe mogelijkheden, maar misschien speelt er ook wel angst. Voor hun baan, voor het onbekende of dat ze de technologie niet kennen en snappen. Mensen moeten nieuwe technologie kunnen ervaren, leren begrijpen, en erover gaan nadenken om er nieuwe dingen mee te kunnen bedenken. Wij helpen bedrijven die bezig zijn met de wereld van gisteren en vandaag, om een stap te maken naar de wereld van morgen en overmorgen; innovatie door verbeeldingskracht.

 

Wij ondersteunen organisatie en mensen door middel van keynotes, workshops, gastcolleges en design thinking sessies. Dit doen we met robots en enthousiaste mensen met kennis en ervaring met digitalisering en robotisering.

Korting voor leden van Recruiters | Connected

Heb je interesse om RobotXperience uit te nodigen als gastspreker of zelfs keynote? Neem dan contact op via info@recruitersconnected.nl of wel ons via 033 – 203 50 98/ 06 – 5025 6076.

 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.