Antwoorden enquête

Resultaten enquête: dit vinden en willen onze leden!

Anderhalve week geleden vroegen wij jullie een korte enquête in te vullen en vandaag delen we de resultaten! Recruiters Connected is succesvol dankzij onze trouwe leden en daarom vinden wij het belangrijk om te luisteren naar jullie input. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van onze gratis events?

Drie van de vijf vragen gingen over onze events. Zie hieronder hoe jullie hebben geantwoord!

De eerste twee vragen gingen over praktische zaken. Want we kunnen wel steeds events organiseren, maar als de meerderheid helemaal niet kan op donderdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur, dan heeft het allemaal niet zo veel zin!

Gelukkig blijkt uit onze enquête dat de absolute meerderheid het eens is met het door ons gekozen tijdstip. Ook de donderdag valt goed in de smaak. Toevallig hebben wij twee weken geleden een event georganiseerd op een dinsdag en toen moesten er extra stoelen in de zaal worden gezet. Wij verwachtten dus al een beetje dat de dinsdag ook populair zou zijn en dat klopt: bijna net zo geliefd als de donderdag.

Voorlopig zullen wij dus onze events blijven organiseren op donderdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur. Mocht het een keer niet handig uitkomen, dan wijken we uit naar de dinsdag!

Dan een wat inhoudelijkere vraag. Hoe kunnen we de events nog interessanter maken? Aangezien wij zelf tijdens de vele borrels af en toe het woord ‘speeddate’ hebben gehoord, voegde we deze toe aan de enquête. Hoe erg leeft dit onder onze leden? Nou, best wel! Uiteraard kunnen we niet stel op sprong onze events inhoudelijk aanpassen, maar we nemen dit zeker mee naar 2024. Wordt vervolgd!

En dan de eigen invulling. We hebben deze vraag expres erg open gelaten, zodat iedereen die dat wou (de vraag was niet verplicht) zelf iets in kon sturen. Iedereen die de moeite heeft genomen iets te schrijven: bedankt! De antwoorden liepen nogal uiteen. Bij dezen een greep uit de suggesties:

  • Gastsprekers over ontwikkelingen en trends binnen recruitment
  • Engelstalige presentaties
  • Informatie over veranderende wetgeving en regels
  • Mini workshops

Allemaal goede input! We nemen dit allemaal mee naar het nieuwe jaar en gaan uitzoeken wat voor ons realistisch is en hoe we dit kunnen inrichten.

Nogmaals heel erg bedankt voor de feedback!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.