Our clients left us a mark

Referenties

Wat onze klanten van ons vinden

  • Persoonlijk en betrokken
  • Eerlijk en transparant
  • Kwalitatief betere kandidaten

Vacatureindekrant.nl plaatst vacatures in alle kranten van Nederland. Daarbij bieden we aan om deze vacatures ook online te plaatsen.
Hierbij maken we graag gebruik van de diensten van Brockmeyer Jobmarketing Experts, aangezien ze snel zijn en scherpe tarieven aanbieden.
Op deze wijze kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanbieden en wordt de vacature door deze samenwerking snel gevuld.

Lloyd’s Register

Brockmeyer denkt mee en onderzoekt proactief. Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van Brockmeyer in het spel van online exposure versus cost per hire. Daarom hebben wij gekozen voor Brockmeyer als preferred supplier voor onze corporate recruitment.

Staedion

Brockmeyer is erg proactief en schakelt snel. Ze denken altijd met je mee over de beste aanpak en hebben een goede service! Dankzij de deskundige adviezen van Brockmeyer hebben wij in zeer korte tijd uitstekende kandidaten kunnen vinden voor al onze openstaande vacatures.

Evofenedex

Brockmeyer Jobmarketing Experts is zeer klantgericht. Onze samenwerking gaat verder dan alleen het inkopen mediakanalen. Zij hebben oog voor het complete plaatje en helpen ons ook met het voortdurend optimaliseren van ons hele recruitmentproces.

Radboudumc

Goede on-demand service. Doordat zij altijd proactief met ons meedenken, vormen zij een uitstekende partner voor ons recruitmentproces.

Zelf ervaren?

Vraag een gratis en vrijblijvend wervingsadvies aan en ontdek zelf ook alle voordelen van jobmarketing!

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.