Recruitmentvacature! 32 à 40 uur – Eindhoven

Recruiter gezocht! (2 posities 32 à 40 uur)
Met passie voor arbeidsmarktcommunicatie

Locatie: Eindhoven

Jij bent…
een recruiter met een passie voor arbeidsmarktcommunicatie en de intrinsieke drijfveren van jouw kandidaat. Jij gaat graag het gesprek aan met kandidaten om te achterhalen wat hun ervaring is maar vooral waar hun ambities liggen. Door jouw oprechte interesse in mensen ben jij in staat om kandidaten voor langere tijd aan ons te verbinden en voelen zij zich thuis bij FORTEC. Wij werven namelijk niet alleen met de focus op onze opdrachtgevers. Steeds meer ligt onze focus op de corporate werving van vaste FORTEC collega’s die wij toevoegen aan ons team. Je hebt hierdoor een perfecte balans van kort- en langdurige wervingstrajecten.

Jouw werkdag
Jouw werkdag op kantoor begint altijd met een rondje koffie en een dagstart met je team. Samen bepalen jullie de doelen voor die dag en spreken jullie de actuele vacatures en kandidaten door. De ochtend vliegt voorbij waarin je 2 kandidaten spreekt voor de vaste functie bij FORTEC. Lunchpauze? Die breng je door in ons bedrijfsrestaurant waar Sabine een verse maaltijd voor je heeft bereid. Daarna is het de hoogste tijd om je fanatieke collega’s te verslaan met een potje tafeltennis. In de middag beoordeel je de binnengekomen sollicitaties en heb je samen met je collega accountmanager een afspraak bij de opdrachtgever, om de vacature door te spreken waarvoor je komende week gaat werven. Je bespreekt een plan van aanpak en maakt afspraken over het vervolgproces zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Recruiter met een visie
Jouw drijfveer is om ervoor te zorgen dat kandidaten aan FORTEC denken wanneer ze een nieuw project zoeken of een vervolgstap willen maken in hun loopbaan. Jouw ideeën over recruitment zijn creatief, verrassend en krijgen vorm in succesvolle wervingscampagnes. Bij ons krijg je alle ruimte om je ideeën op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie uit te voeren, uiteraard met de ondersteuning van je marketing collega’s.
De functie van recruiter is erg veelzijdig, je komt te werken in een commerciële organisatie met resultaatgerichte collega’s die altijd voor succes gaan. Om hier goed op je plek te zitten ben je resultaatgericht, verbindend en werk je graag als onderdeel van een team.

Jij hebt…

  • hbo werk- en denkniveau;
  • ervaring als recruiter;
  • de vaardigheden om een oprechte verbinding te maken met mensen;
  • de mogelijkheid om de eerste maand de training te volgen in Eindhoven.

Jij krijgt…

  • een afwisselende baan in dienst met een bruto maandsalaris tussen de € 2.200 en € 3.500, afhankelijk van je ervaring aangevuld met een ongelimiteerde bonusregeling;
  • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • de ruimte voor je creatieve ideeën op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie;
  • de kans om jezelf te ontwikkelen; je wordt hierbij ondersteund door een uitgebreid trainingsprogramma en coaching-on-the-job van een senior recruiter.

Wil jij lezen hoe Daniëlle, één van onze recruiters, haar functie als recruiter ervaart? Klik dan hier.

Solliciteer
Recruiters Connected verzorgt als exclusieve externe partner de eerste werving en selectie van kandidaten voor deze mooie rol. Solliciteer bij interesse zo snel mogelijk en uiterlijk 28 mei:
Kees Jan Markens
E: kj.markens@recruitersconnected.nl
M: 06 5025 6076

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.