Recruitment vacature – BMN – 40 uur – Nieuwegein

‘Ik ben trots op wat wij als recruiters bereiken’! ‘Ik stop niet voordat ik mijn doel heb bereikt’. ‘Ik heb een duidelijke visie op recruitment en weet dit over te brengen op mijn collega`s’.

Zet jij dit in jouw motivatiebrief? Dan willen we jou graag uitnodigen om te solliciteren naar de functie van recruiter bij BMN in Nieuwegein. Word onze nieuwe beste vriend van de bouw!

Dit wordt jouw werkplek
BMN heeft een eigen recruitmentafdeling want recruitment is een vak apart. De afdeling bestaat momenteel uit een recruitmentmanager, een recruiter en een interim recruiter. Je standplaats is Nieuwegein. Hier zijn we standaard op donderdag te vinden. De rest van de week werk je afhankelijk van waar jouw afspraken zijn. Je werkt nauw samen met de regionale HR-businesspartners, de hiringmanagers en onze marketingcommunicatiespecialist.

Dit wordt jouw werk
Als recruiter bij BMN ben je regisseur van het totale werving- en selectieproces. Jouw focus ligt op de werving van onze nieuwe “vrienden van BMN”. Dit doe je door het inzetten van de juiste tools om onze doelgroep te bereiken en het opbouwen van een netwerk binnen jouw focusgebied. Iedere functie is anders en behoeft daarom ook een stuk maatwerk.

De managers en de HR-businesspartners zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor de selectie. Jij hebt hierin een adviserende rol. Je zorgt voor een gestroomlijnd proces zodat ook onze sollicitanten weten waar ze aan toe zijn.

Elke dag opnieuw maak jij onze drie recruitmentbeloften waar: een helder en eerlijk werving- en selectieproces, de juiste man of vrouw op de juiste plek en vakkundig advies.

Een gemiddelde werkdag bestaat voor jou uit:

 • voeren van vacature intakegesprekken en afstemmen van het wervingsproces met de hiringmanager en HR-businesspartners;
 • opstellen van pakkende vacatureteksten;
 • opstellen, uitvoeren en opvolgen van het wervingsplan;
 • cv-screenen in samenwerking met de hiringmanager en de HR-businesspartner;
 • bewaken van onze employer branding strategie;
 • bedenken en uitvoeren van (online) wervingscampagnes in samenwerking met marketing;
 • sourcen, opbouwen en onderhouden van een netwerk van potentiële kandidaten;
 • meedenken en aandragen van verbetervoorstellen, uitvoeren van projecten met betrekking tot onze recruitmentprocessen, -middelen en –tools.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde hbo- opleiding en je hebt tenminste 3 jaar ervaring als recruiter binnen het bedrijfsleven.
 • Ervaring met AFAS is een pré.
 • Je staat stevig in je schoenen en durft lastige gesprekken aan te gaan.
 • Je wil jezelf, je collega’s en de organisatie steeds beter maken.
 • Je bent creatief, initiatiefrijk en goed in het plannen van je werkzaamheden.

Dit bieden wij
Jouw salaris wordt bepaald door jouw kennis, kunde en ambitie! Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen per jaar en ontvang je medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. We groeien nog steeds en willen jou laten meegroeien, bijvoorbeeld via onze eigen BMN Academie. Hier kun je trainingen en opleiding volgen en zo gericht werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit is de procedure
Recruiters Connected verzorgt de eerste selectie van leden met interesse in deze mooie rol.
Neem bij interesse zo snel mogelijk en uiterlijk 28 mei contact op met:
Kees Jan Markens
E: kj.markens@recruitersconnected.nl
M: 06 5025 6076

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.