Recruitment Tech Demo Day

Ontdek 11 juni de tooling om jouw recruitment te optimaliseren

Tijdens de 4e editie van Recruitment Tech Demo_Day kun je innovatieve tooling ontdekken om jouw recruitmentproces te verrijken. Van recruitmentsysteem (ATS) tot cv-screening. Van recruitmentsite tot video-oplossing. Aan de hand van demo talks van leveranciers, tech talks van experts en het bezoeken van digitale demo spots (stands) ben je in één dag helemaal op de hoogte. En je bezoekt het event gewoon vanachter jouw laptop, pc of tablet.

 

Demo talks en digitale demo spots

Meer dan 25 verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland presenteren zich op Demo_Day. Gedurende de dag presenteren zij zich met een 12 minuten demo op een specifiek tijdstip. Gedurende de hele dag kun je online stands, de digitale demo spots, bezoeken om informatie in te winnen, in gesprek te gaan en/of een live één-op-één demo te bekijken.

 

Tech talks van experts

Diverse experts verzorgen online presentaties over onderwerpen als: ‘Unbiased recruitment; de strijd tussen robot en mens’, ‘Recruitment tech trends post-corona’, ‘Werven voor de nieuwe realiteit van werk’ en ‘Recruitment technologie: kies voor de strategische aanpak’.

 

Meld je vóór Hemelvaart aan en ontvang de Tech Box

Meld je gratis aan via deze link. Indien je je uiterlijk woensdag 20 mei aanmeldt ontvang je ook nog gratis de Tech Box, een brievenbuspakket met o.a. event magazine, gloednieuwe poster Recruitment Tech Landscape 2020, iets lekkers voor 11 juni en diverse goodies. Daarnaast verloten we onder deelnemers die zich via Recruiters Connected aanmelden via eerder genoemde link 3 tickets voor het Recruitment Tech Event op 19 november 2020 in Amsterdam.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.