kennissessies aan NVP en NBBU

Recruitment Scan geeft kennissessies aan NVP en NBBU

Recruitment Scan gaat dit jaar een reeks kennissessies aan NVP en NBBU geven. We zijn onwijs verheugd op deze samenwerking en trots dat wij gewaardeerd worden als kennisexpert.

Mede dankzij de vergrijzing wordt recruitment steeds belangrijker. Dat is geen nieuws! Wat hierdoor ook steeds belangrijker en waardevoller wordt, is kennis. Kennis over de leveranciers binnen de recruitmentmarkt.

Er gaat namelijk veel geld zitten in het werven van goede kandidaten. Wanneer je de verkeerde keuzes maakt als het aankomt op leveranciers van bijvoorbeeld software, lopen de kosten nog veel hoger op. Recruitment Scan zorgt voor de juiste keuzes.

De NVP is hét netwerk voor HR-professionals en de NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediars op de arbeidsmarkt. Graag helpen wij deze organisaties en hun leden met het beter werven van talent!

Wat houden de kennissessies in?

Tijdens de kennissessies aan NVP en NBBU gaan we het hebben over recruitmentprocessen, employer branding, jobmarketing, software (waaronder ATS’en) en API’s; koppelingen met HR core-systemen.

Bezoekers krijgen gerichte informatie over de beste recruitmentaanpak voor jouw organisatie. We geven bijvoorbeeld advies over de volgende onderwerpen:

  • Hoe richt je een stevig recruitmentteam in en met welke rollen? Welke vaardigheden moeten teamleden hebben?
  • Hoe verlopen processen op de ideale recruitmentafdeling? Denk aan het spreken van kandidaten, het inplannen van gesprekken en het adviseren van de lijn.
  • Jobmarketing en employer branding zijn hot, maar: hoe pak je dit aan?
  • Hoe maak je de keuze voor de juiste software tooling om je recruitmentprocessen te ondersteunen?
  • Hoe benut je automatiseringskansen optimaal?
  • Hoe kun je op korte termijn het recruitmentproces beter digitaliseren?
  • Hoe laat je recruitmentmarketingbudget meer renderen?
  • Hoe bepaal je wat de beste software, de juiste leveranciers en de scherpste prijzen zijn?

Recruitment Scan heeft de beste experts verzameld om hierover te kunnen vertellen, waaronder Wim Davidse, hoofdredacteur Flexmarkt, en Martin Hofenk, expert op het gebied van software.

Je kunt je hier voor een sessie aanmelden!

Recruitment Scan: effectievere recruitment door gebundelde kennis

Recruiters Connected en dochterbedrijf Recruitment Scan worden steeds meer gewaardeerd als de kennispartner op het gebied van recruitment en toeleveranciers binnen recruitment. Wij helpen bedrijven de juiste keuze te maken als het gaat om recruitmentmarketingbureaus, -techleveranciers en –software.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.