Recruitment = Sales = Topsport

Niemand wordt geboren als topsporter. Topsport is een combinatie van veel oefenen en trainen. Dat vereist moeite doen, plannen, ingewikkelde taken aangaan, feedback zoeken en volharden ondanks tegenslagen.

Want een topsporter kan nog zo hard trainen, soms blijven de resultaten blijven uit of worden niet beter. Dan is het niet een kwestie van harder trainen, maar vooral slimmer trainen.

Wie echt goed wil worden in zijn sport of vak, observeert de toppers en krijgt hulp van vakprofessionals.

Bij sales en recruitment is dat niet anders. Ontdek de kneepjes van het salesvak van een ervaren topverkoper.

De training “Succesvol verkopen als recruiter” wordt gegeven aan een klein groepje ondernemende recruiters die zich verder willen ontwikkelen tot de beste in hun vak.

Deze salestraining wordt gegeven door Ronald Bogaerds, de best beoordeelde commerciële trainer en auteur van #1 bestseller Street Smart Sales.

In één dag ontdek je de belangrijkste vaardigheden om als recruiter succesvol te kunnen acquireren en een echte top-recruiter te worden.

Dus als het je weinig uitmaakt hoeveel je verkoopt of niet beter wil worden in je vak, meld je dan alsjeblieft niet aan.

Als jij wél succesvoller wil worden voor klanten en kandidaten, meld je dan hier aan. 🏆

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.