Management

Recruitment.nu verwelkomt nieuw management

Recruitment.nu kan met trots melden dat Roger van Bemmelen tot het management is toegetreden. Roger heeft 15+ jaar ervaring in werving & selectie en HR-gerelateerde banen. Met zijn kennis en netwerk is hij een absolute verrijking voor het management van Recruitment.nu.

Zijn ervaring op dit gebied start met acht jaar Randstad en drie jaar Yacht, waarna Roger drie jaar als zelfstandig ondernemer aan recruitmentbureau Q-logic verbonden was. Voor zijn overstap naar Recruitment.nu is Roger nog 1,5 jaar aan een stichting verbonden geweest die mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt aan een baan hielp. Een berg aan ervaring die het team van Recruitment.nu goed kan gebruiken.

Het aantrekken van senior management is de volgende stap in de ontwikkeling van ons platform om een leidende marktpositie te veroveren. De snelle groei in het aantal vacatures dat via onze methode wordt uitgezet heeft ervoor gezorgd dat we deze volgende professionaliseringsslag hebben kunnen maken.

Roger zal de schakel vormen tussen de klanten van Recruitment.nu en onze dienstverlening. Hij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en zal samen met het commerciƫle team van moederbedrijf SocioMerce de acquisitie van nieuwe klanten op zich nemen.

Over Recruitment.nu

Recruitment.nu is het nieuwe wervingskanaal voor de (interne) recruiter. Voor een vast bedrag per maand werft Recruitment.nu vanuit de bedrijfsnaam van de opdrachtgever voor een onbeperkt aantal vacatures. Zo helpen zij bedrijven en recruitmentbureaus de cost per hire aanzienlijk te verlagen. Tegelijkertijd bouwt de opdrachtgever een talentenpool op waarvan ze jaren plezier hebben.

Over SocioMerce

SocioMerce is het salesbureau dat opdrachtgevers het maximale uit LinkedIn laat halen. Zo bereiken ze de salesdoelstellingen van hun opdrachtgevers. Afhankelijk van de doelgroep kwalificeren en benaderen ze op grote schaal potentiƫle nieuwe klanten of bestaande klanten voor cross- & upsell.

Via LinkedIn, telefoon of e-mail gaan zij de conversatie met prospects aan tot ze een afspraak willen. Deze afspraak schiet SocioMerce zelfs voor hen in de agenda. Opdrachtgevers van SocioMerce hoeven alleen de inhoudelijke gesprekken te voeren.


Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.