Recruitment

Recruitment Marketeers: wie zijn dat eigenlijk?

We introduceren graag onze nieuwe partner Recruitment Marketeers. Zij zijn expert in recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie en hebben een groot onderscheidend vermogen!

Wat doen de Recruitment Markteers?

Recruitment Marketeers bestaat uit een gedreven en ervaren team van professionals op het gebied van recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Dit team zorgt ervoor dat je op een efficiënte manier kandidaten vindt voor openstaande vacatures.

Zij zijn expert op het gebied van:

  • Jobmarketing
  • Employer brand
  • Doelgroep campagnes
  • Content creatie
  • RPO
  • Recruitmentsite

Remko Booghmans, Employer Branding Strategist, vertelt graag meer over deze diensten. “We kunnen al onze diensten, dit zijn ze nog niet eens allemaal, los aanbieden. In de praktijk blijkt alleen dat een combinatie van middelen zorgt voor het gewenste resultaat. Het komt ook regelmatig voor dat we beginnen met het één en de klant daarna spontaan vraagt of we ook een werkenbij-site kunnen maken. Dan doen we dat natuurlijk!”

Recruitment Marketeers doet het nèt even anders

Remko is ervan overtuigd dat hij en zijn collega’s iedereen met een wervingsvraagstuk kunnen helpen. Hoe ze dat doen? Nou, zo!

The core business

“Bij ons is recruitmentmarketing onze core business”, zo begint Remko. “Sommige bureaus doen dit ‘erbij’, maar wij richten ons alleen op recruitment en niet op reguliere marketing.”

Dit zorgt ervoor dat Recruitment Marketeers specialistisch te werk kan gaan. Het team maakt geen onderscheid tussen één openstaande vacature of een grote employer branding campagne. “Voor elk recruitmentvraagstuk hebben wij een oplossing, maar we zijn vooral heel goed in moeilijk invulbare vacatures vervullen”, vertelt Remko.

Echte vakliefhebbers

Recruitment Marketeers zijn dus echt specialisten. Het team bestaat uit ‘een clubje van 14 vakliefhebbers’. Al deze liefhebbers hebben al jaren ervaring in de arbeidscommunicatie en recruitmentmarketing. Remko: “Door die jarenlange ervaring en de gebundelde kennis weten wij heel goed wat wel en niet werkt”.

Service staat op #1

Opvallend is dat Recruitment Marketeers niet gigantische groeiplannen heeft. “Wij vinden service heel belangrijk. We nemen altijd de telefoon op en beantwoorden e-mails binnen het uur. Van klanten krijgen wij ook terug dat we contactueel een fijne partij zijn. Dat is voor ons heel belangrijk en dat willen we zo houden”, vertelt Remko, “Of je nu een grote of kleine organisatie bent, de service blijft gelijk.”

Volledig ontzorgen

Je bepaalt als klant zelf wat Recruitment Marketeers voor je doet. Alles wat met recruitment te maken heeft, kun je bij ze neerleggen. Van werkenbij-site tot video’s en fotoshoots. Wil je dat allemaal niet? Even goede vrienden!

“Wij kunnen volledig ontzorgen en het hele proces van A tot Z overnemen. Op die manier kun jij je als recruiter focussen op selecteren en gesprekken voeren. Dat haalt niet weg dat we ook ‘gewoon’ een enkele vacature kunnen helpen invullen!”, benadrukt Remko.

Innovatie

“Omdat wij continu op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen lopen wij altijd voorop. Onze oplossingen zijn data gedreven, cross-mediaal en innovatief.” Zo luidt de website van Recruitment Marketeers. Maar wat houdt dat in?

“Wij weten goed contact te leggen met latente kandidaten. Wanneer moet je wie via welke kanalen bereiken? Unieke content is daarbij ook van belang. Dit is een sterk staaltje jobmarketing en daar zijn wij goed in”, durft Remko te stellen.

Voor krapte zijn de Recruitment Marketeers niet bang. Remko legt uit: “Krapte betekent simpelweg dat er weinig mensen actief op zoek zijn. Maar die zijn heus wel bereid om over te stappen. Kandidaten zijn tegenwoordig gewoon gewend dat zij zelf benaderd worden met content en niet dat zij zelf actie moeten ondernemen. Wij gaan die uitdaging aan en zetten ook kanalen als Pinterest, Reddit of TikTok nodig!”

Benieuwd naar klantcases of Remko’s collega’s? Bezoek de website eens!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.