Recruiters Connected goes international

Wist je dat het team van Recruiters Connected niet alleen vanuit het kantoor in Amsterdam werkt, maar ook vanuit andere delen van de wereld? Zo hebben onze collega’s al vanuit Kroatië, Valencia en Barcelona gewerkt. Remote werken is hot en met een team bestaande uit grote reisliefhebbers, moedigt Recruiters Connected deze trend maar wat graag aan. Je laptop openklappen kan ten slotte overal, zolang er maar goede Wi-Fi is.

Het was dan ook op zich geen verrassing voor Kees Jan (oprichter van Recruiters Connected) dat mijn collega Anne en ik (Yara) aankondigden de wintermaanden graag buiten ons koude kikkerlandje te willen spenderen. Maar dat we dit bij voorkeur aan de andere kant van de wereld wilden doen, dat was iets wat hij niet helemaal had zien aankomen. Met ‘de andere kant van de wereld’ hebben we het over Mexico. Als groot liefhebber van zon, zee, strand en de Spaanse taal stond Mexico al lange tijd op mijn lijstje en na het onderzoeken van de remote working mogelijkheden in dit land, was het mij al gauw duidelijk dat Playa del Carmen en Tulum de places to be waren.

Nadat ik mijn collega Anne binnen mum van tijd had overtuigd waarom we hierheen moesten (witte palmstranden, fijn klimaat, goedkope horeca en zo kan ik nog wel even doorgaan), was het enkel nog een kwestie van Kees Jan overtuigen. Nu hadden we de mazzel dat hij zelf over een grote liefde voor dit land beschikt, mede dankzij het feit dat hij hier zelf heeft gewoond. Zijn goedkeuring was daardoor vrij snel geregeld.

Na de praktische zaken besproken te hebben, was de reis al gauw een feit en nog voordat we ons goed en wel realiseerden dat we straks echt drie maanden onder de Mexicaanse zon zouden gaan leven, hadden we onze tickets al geboekt.

Op 4 januari reizen wij af naar het zonnige Mexico. Uiteraard niet zonder jullie op de hoogte te houden. In deze nieuwsbrief kun je de komende maanden alles lezen over het leven én werken in dit tropische paradijs. Stay tuned en hasta la próxima!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.