Recruiters | Connected gaat leden helpen

Ondanks de negatieve impact van het virus op de economie en de arbeidsmarkt, zijn er nog steeds leden die wél druk bezig zijn met het invullen van vacatures.

Binnen de food retail, uiteraard in de zorg, logistiek en ook in de bouw en techniek zijn er nog enkele tienduizenden lastig tot zeer lastig in te vullen vacatures.

Recruiters | Connected helpt deze leden door:

  • Hulp bij het inkopen van de juiste recruitment tools (zoals Sourcing, ATS/ Recruitment software, Jobmarketing, Vacature-intakes)
  • Inkopen van de juiste recruitment tools tegen de scherpst mogelijke prijs

Helaas merken wij ook dat een groeiend deel van onze inmiddels bijna 600 leden (binnenkort) op zoek is naar een interim opdracht of een andere baan.
Dit geldt voor zowel parttime als fulltime werkende leden.

Recruiters | Connected gaat deze groep leden helpen door:

  • Het in kaart brengen van relevante werk-mogelijkheden in de recruitment binnen ieders individuele werkregio. Binnenkort wordt deze optie verder ontwikkelt om zo snel mogelijk hulp te bieden. Hierbij zullen de bedrijvendatabases van partners zoals Vakmedianet en Brockmeyer zeer waarschijnlijk helpen.
  • Het actief promoten van profielen van leden die werk zoeken, al dan niet (deels) anoniem, hier in de nieuwsbrief. Natuurlijk zullen er nog leden zijn die nog een recruitment collega zoeken en op deze manier komen vraag en aanbod, zelfs nu, beter bij elkaar.

Ben je op zoek naar hulp?

Neem gerust contact op via info@recruitersconnected.nl of bel Kees Jan Markens 06 5025 6076 of zijn collega’s Yara/ Mandy/ Nikita via 033 2035098 of 06 3984 3119.

Wij zullen de komende weken ook leden bellen om te vragen of en hoe we kunnen helpen.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.