Recruiters Connected en ENHR Solutions

Recruiters Connected en EN HR Solutions: nieuwe samenwerking!

Recruiters Connected slaat de handen in één met weer een inspirerende en succesvolle naam in de recruitment wereld. Namelijk met de meest ervaren RPO partij van Nederland, EN HR Solutions. Lees waarom Recruiters Connected en EN HR Solutions een goede match zijn!

EN HR Solutions vormt al 20 jaar een onmisbare schakel binnen het recruitment landschap en is nadat ze zich in 2020 hebben aangesloten bij Select Group ook de internationale markt aan het veroveren.

Waarom is EN HR nuttig voor jouw organisatie?

Als recruitment business partner neemt EN HR het recruitmentproces van jouw organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen. Dit varieert van wervingsaanvragen en MPS tot arbeidsmarktcommunicatie. Met behulp van EN HR kan jouw organisatie zich blijven richten op de core business, zonder zich druk te hoeven maken om het recruitmentproces.

Recruitment is ten slotte meer dan enkel werving en selectie. De snelle technologische ontwikkelingen en de constant veranderende arbeidsmarkt maken recruitment een strategisch vak.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Bekijk dan de website van EN HR Solutions. Tevens zal EN HR Solutions met regelmaat haar kennis delen op het gebied van employer branding en RPO tijdens de kennis- en netwerkevents van Recruiters Connected. Al met al staat Recruiters Connected en EN HR Solutions een mooie toekomst te wachten!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.