Recruiters | Connected draagt bij aan meer werkvreugde

Sinds de oprichting in augustus 2019 is het hard gegaan. Heel erg hard. We hebben bijna 400 leden en daar komen er maandelijks 60 van bij. Wij zijn daarmee het één na grootste, snelstgroeiende netwerkcollectief dat ambitieuze recruiters verbindt met de beste leveranciers van sourcing en recruitment tools. Het doel van Recruiters | Connected is om nog efficiënter een nog betere match te maken tussen mensen en werk, resulterend in een nog hogere mate van werkvreugde. Een nog hogere mate van werkvreugde zijn wij als welvarend land aan onze stand verplicht.
We een aantal decennia voor de boeg met een ongekende krimp van de beroepsbevolking. De krapte gaat groter worden, maar toch zijn er nog te veel mismatches tussen mens en werk.

Bijna een kwart van de beroepsbevolking, en volgens meerdere onderzoeken zelfs meer dan 25%, is niet blij met de huidige baan en staat open voor een betere baan.
Daarom spelen recruiters, recruitment bureaus en leveranciers van recruitment tools een belangrijke rol in werkvreugde. Zij zijn namelijk dagelijks bezig met het matchen van mensen met banen. Een hele mooie, dankbare taak!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.