Recruiter University

Recruiter University

Recruiter University is het #1 opleidingsinstituut voor arbeidsmarktcommunicatie & recruitment. We hebben het grootste aanbod op dit gebied; meerdaagse opleidingen voor de startende recruiter tot workshops voor de écht ervaren (interim) corporate recruiters of professionals die werken aan recruitmentstrategie of employer branding.

Onze opleiderscore is het hoogste in de branche: cursisten beoordelen ons met gemiddeld een 8,8 en daar zijn we trots op.

Ruim aanbod van trainingen waar je beter van wordt…

In onze trainingen staan de uitdagingen waar je als recruiter dagelijks mee te maken heeft centraal en krijg je veel handige tips, slimme tactieken en voorbeelden van best practices.

  • Hoe kan je het werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie snel verbeteren?
  • Hoe schrijf je zeer effectieve vacatureteksten met meer resultaat?
  • Wat zijn de beste LinkedIn-wervingstechnieken?
  • Hoe werf je ICT’ers in een markt die onder druk staat?
  • Wat zijn de ingrediënten van een succesvol Employee Referral Programma?

Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de verschillende trainingen. Na een training bij Recruiter University ga je naar huis met een hoofd vol nieuwe inzichten waarmee je morgen al het verschil kunt gaan maken. Er is altijd wel een training die bij jou past. En elke training is ook incompany beschikbaar.

Vind de training die bij jou past

Korting voor leden van Recruiters | Connected

Als lid van Recruiters | Connected ontvang je tot 15% korting bij Recruiter University*. Heb je interesse in een training of meerdaagse opleiding en wil je gebruik maken van de korting voor onze leden? Neem dan contact op via info@recruitersconnected.nl of bel 033 – 203 50 98 / 06 – 5025 6076.

RU

 

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.