Werken bij RA`Quel betekent ondernemerschap

RA`Quel is een detacherings- en consultancybureau met een opleidingsacademie. Wij bedienen klanten met state of the art kwalitatieve, betrouwbare en werkbare oplossingen binnen het werkgebied van finance. Onze oplossingen leveren wij in de vorm van producten of ondersteuning. Wij werken hierbij met zowel eigen medewerkers als met ZZP-ers en vaste partners.

Klantgericht

Wij werken klantgericht. De klantvraag is leidend en zo bieden wij onze opdrachtgevers de meest passende oplossing voor elk vraagstuk. Wij zijn professioneel en dat uit zich door onze deskundigheid, betrouwbaarheid en integriteit. Naar opdrachtgevers, samenwerkingspartners en collega’s onderling. Dit blijkt uit ons gedrag, onze werkhouding en onze resultaten. Wij zijn open, duidelijk en ambitieus.

Ondernemerschap

Werken bij RA`Quel betekent ondernemerschap. Medewerkers van RA’Quel krijgen ruimte en vrijheid om eigen ideeën en initiatieven te ontplooien. Wij stimuleren eigenaarschap en geven de vrijheid om vanuit ondernemerschap mogelijkheden te verkennen en kansen te benutten, zowel voor het individu als voor het gehele team.

Uitgebreid netwerk

Wij zijn zeer blij, dankbaar en zuinig op ons uitgebreide netwerk. Alles wat wij doen is gericht op het aangaan van duurzame relaties, zowel intern als extern in de richting van onze opdrachtgevers en flexibele schil. Zij roepen over ons dat wij oog hebben voor persoonlijke aandacht, dat wij kwaliteit leveren en dat wij een heldere, duidelijke werkwijze en communicatiestijl hanteren, die dienstbaar zijn aan onze dienstverlening. Hierbij staan integriteit en transparant zaken doen centraal.

Korte lijntjes

De cultuur binnen RA’Quel kenmerkt zich door korte lijnen. Daardoor werken wij daadkrachtig, resultaatgericht en doortastend. Wij werken als team, helpen elkaar, luisteren naar elkaar, hebben oog voor elkaar en geven elkaar de vrijheid om vanuit de eigen kracht zo optimaal mogelijk te presteren. Zowel individueel als met elkaar continu open staan voor verbetering van onze bedrijfsvoering. Collegialiteit en met elkaar verantwoordelijk zijn voor het eindresultaat vinden wij belangrijk. Zo werken wij en zo voelen wij dat.

Groeiambitie: groei jij mee?

RA`Quel heeft voor 2022 een groeiambitie om 2x zo groot te worden. De kansen die zich aandienen geven daar ook alle recht toe. Alles staat in de startblokken om dit in 2022 te realiseren. Als Recruiter speel jij een belangrijke rol in het behalen van onze groeidoelstelling. Ben jij die Recruiter die voldoende ambitieus is om deze groeiambitie in 2022 samen met ons te realiseren?

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.