QuaRijn, altijd dichtbij in zorg!

Ben jij een ervaren, creatieve corporate recruiter? Ben je toe aan de volgende stap? Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten bij ons? Wil je onderdeel zijn van een enthousiast campagneteam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

QuaRijn is als ouderenzorg organisatie altijd op zoek naar nieuwe toppers om in deze waardevolle sector te werken. Daar kunnen wij jouw expertise en wens om te verbinden hard bij gebruiken. Eén van de strategische doelen is de ‘Reis van de medewerker’. Jij draagt bij aan het succes van deze reis! In je functie werk je intensief samen met onze andere recruiter, de collega’s van HRM, de afdeling Communicatie & Marketing. Ook werk je nauw samen met collega’s uit de teams en de managers zorg en welzijn. Dat zijn tenslotte ook jouw ‘klanten’.

Over QuaRijn

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt.

QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio.

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.