Partner Recruitment.nu

Partner Recruitment.nu stelt zich voor

Onze partner Recruitment.nu: “Wij zijn erg blij met de samenwerking met RecruitersConnected. Het stelt ons in staat onze dienstverlening midden in de doelgroep te tonen. Corporate recruiters nemen wij een groot deel van het recruitmentproces uit handen. We bieden ze de tools die een professionele recruiter ook heeft. Recruitmentbureaus helpen we voornamelijk doordat wij het repeterende werk uit handen nemen. Hier voegen wij onze kennis van LinkedIn en marketing automation aan toe. Gecombineerd met persoonlijke opvolging is dit een ijzersterke mix.”

Hoe werkt Recruitment.nu?

Samen met onze opdrachtgever nemen we de vacatures door. We stellen de basisvoorwaarden op waar een kandidaat aan moet voldoen en gaan aan de slag.

Iedere maand selecteren we enkele honderden potentiële kandidaten die wij via LinkedIn benaderen en waarmee wij de conversatie aangaan. Alle vragen van kandidaten beantwoorden wij. We kwalificeren de kandidaat en plannen als hij of zij aan alle voorwaarden voldoet een sollicitatiegesprek in. Het sollicitatiegesprek wordt door de recruiter gevoerd. Zo kun jij als recruiter zelf de kandidaten selecteren en overtuigen om bij jouw bedrijf of opdrachtgever aan de slag te gaan, maar laat je het voorwerk aan ons over.

Wij regelen een gegarandeerd aantal sollicitatiegesprekken per maand, waardoor onze cost per hire aanzienlijk lager is dan via andere recruitmentkanalen.

Meer weten over onze partner Recruitment.nu? Lees het artikel ‘Automation met persoonlijke touch‘.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.