Overzicht recruitmentsystemen in Nederland (2021)

Voor iedereen die een recruitmentsysteem/ATS zoekt heb ik, Jacco Valkenburg, weer een compleet en actueel overzicht gemaakt. Dit keer zijn er maar liefst 10 veranderingen ten opzichte van editie 2020 te melden op het gebied van recruitment softwareleveranciers en hun pakketten in Nederland! In totaal maar liefst 45 aanbieders.

Met zo’n groot aanbod is het ook echt lastig om een longlist, laat staan een shortlist, van aanbieders te maken. Bijna elke week wordt hier wel ergens de hulpvraag gesteld “welk ATS moet ik kiezen??“. Wat volgt zijn namen van aanbieders die top-of-mind zijn bij recruiters maar slecht vergelijkbaar zijn met elkaar.

Het is te vergelijken met de vraag “welke auto moet ik kiezen??” en dat vervolgens elk populair automerk wordt genoemd 🤔

Om het startpunt iets te vergemakkelijken is deze lijst nu opgedeeld in 2 overzichten: 1) ATS leveranciers met pakketten die zich duidelijk richten op corporate HR/Recruitment afdelingen en 2) voor commerciële bemiddelaars.

Ik hoop dat het overzicht je helpt. Bekijk het overzicht hier.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.