Oriënteer jij je op een volgende stap

Oriënteer jij je op een volgende stap binnen de recruitment/arbeidsbemiddeling?

Recruiters Connected staat voor informeren, inspireren en verbinden van recruitmentprofessionals. Dat doen we het liefst middels fysieke leden-events. Nu hebben wij een nieuwe service voor leden: carrière-advies! Oriënteer jij je op een volgende stap?

Onze events

Afgelopen kalenderjaar hebben wij 6 grote events georganiseerd door heel het land heen. Sprekers over recruitmentdata, -software en -marketing informeerde ons en onze trouwe leden keer op keer. Volgend jaar zijn er maar liefst 10 (!) gratis leden-events! Check hier alvast onze agenda.

Kennispartner op het gebied van carrière

Recruiters Connected is kennispartner voor leden op het gebied van recruitment in de breedste zin. Wij informeren en adviseren over de laatste tools en trends en houden onze leden op de hoogte van het recente nieuws. Sinds kort zijn wij ook kennispartner op het gebied van carrière.

Dankzij onze vele events spreken we enorm veel recruiters, recruitmentconsultants en anderen die werkzaam zijn binnen de recruitment en arbeidsbemiddeling. Die face-2-face contacten en gesprekken gaan niet zelden over van alles wat er speelt. Uiteraard over de sprekers van een event en over recruitmentmarketing of -software, maar zeer regelmatig ook over meer persoonlijke wensen van onze leden op het gebied van werk.

Steeds vaker wordt ons gevraagd om mee te kijken naar een mogelijke vervolgstap van onze leden. Wij staan immers doorlopend in contact met andere leden/recruiters, corporate recruitmentafdelingen én bureaus die op zoek zijn naar de juiste recruitmentprofessionals. Dankzij onze warme band met een vaste groep recruitmentwerkgevers kunnen we daadwerkelijk onze leden vragen: “wat voor soort werkgever (of opdrachtgever) zoek je?”.

Onze leden staan centraal in onze werkwijze. Om jouw volgende stap een succesvolle te laten zijn, zijn wij kritisch aan de poort. Voordat wij een introductie aanbieden, spreken wij op locatie met de opdrachtgevers af en beoordelen wij de potentieele opdrachtgevers op verschillende criteria, als werkgeluk, doorgroeimogelijkheden, training en competentieontwikkelen, werkplezier en voowaarden. Zo draagt Recruiters Connected bij aan een duurzame match.

Als netwerkcollectief zijn we dankbaar dat we ongepland, ook op het gebied van werk en carrière, toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze leden.

Lorenzo van der Woert – Relatiemanager en carrière-adviseur voor onze leden

We zijn blij met de komst van Lorenzo van der Woert. Hij gaat samen met Yara Beij de nieuwe service voor leden oppakken! Lorenzo heeft sterke ervaring in de arbeidsbemiddeling. Hij zet zich in om de leden van Recruiters Connected een betere toekomst te bieden.

Dankzij een relevant netwerk, bestaande uit de top 200 bedrijven van Nederland, zet hij zich met groot enthousiasme en gedrevenheid in voor de volgende stap in jouw carrière. Ben jij een recruiter en sta je open voor een nieuwe uitdaging?

Oriënteer jij je op een volgende stap? Neem dan contact op via: 06 24430538 of l.vanderwoert@recruitersconnected.nl.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.