Onze nieuwe partner Recruitment.nu

Onze nieuwe partner Recruitment.nu

We stellen graag onze nieuwe partner Recruitment.nu aan je voor. Recruitment.nu helpt zowel interne recruiters als recruitmentbureaus bij het vinden en benaderen van kandidaten op LinkedIn. Ze beantwoorden alle vragen van kandidaten en plannen zelfs de sollicitatiegesprekken voor je in, zodat jij als recruiter alleen het inhoudelijke deel van de werving op je hoeft te nemen. Dit doen zij voor een vast -laag- bedrag per maand.

Label van SocioMerce

Recruitment.nu is onderdeel van SocioMerce. SocioMerce helpt al jaren bedrijven, waaronder verschillende recruitmentbureaus, om meer opdrachtgevers te werven. Vanuit vraag van hun klanten hebben ze besloten om naast salesafspraken ook recruitment aan te bieden. Dit deden ze in eerste instantie vanuit het merk SocioMerce. De volgende stap was het dedicated label Recruitment.nu dat eind 2022 werd gelanceerd. Met deze samenwerking met ons, RecruitersConnected!, zetten ze een volgende stap in het professioneel neerzetten van dit succesvolle concept.

Neem eens een kijkje op de site van onze nieuwe partner Recruitment.nu en zie hoe ze (corporate) recruiters en bureaus voor een vast -laag- bedrag per maand helpen de cost per hire te verlagen.

Onze nieuwe partner Recruitment.nu

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.