Onze nieuwe partner Otys

Onze nieuwe partner Otys!

Recruiters Connected breidt uit! Wij mogen sinds kort onze nieuwe partner OTYS toevoegen aan het rijtje sprekers op onze events. En dat is ook goed nieuws voor jou!

OTYS: een alles-in-één recruitment oplossing

Laat je volledig ontzorgen door OTYS. Het syteem is in te richten naar jouw specifieke wensen en doelen. Hierdoor heb je een compleet op maat gemaakte software die geautomatiseerd voor je aan de slag gaat. Van werving en selectie tot administratie: alles is geregeld.

Van zolderkamer naar internationaal succes

OTYS is in 2001 opgericht op een zolderkamertje! Op een gegeven moment is het bedrijf gegroeid en verhuisd naar een degelijker kantoor. Uiteraard is er inmiddels veel veranderd en heeft OTYS meer dan 1000 klanten in 25 landen over de hele wereld.

Recruiters Connected bestaat nog niet zo lang, maar ook wij kunnen ons goed herinneren hoe het allemaal begon… In piepkleine zaaltjes een kleinschalig evenement organiseren en hopen dat het goed zal verlopen. Ook bij ons is er veel veranderd. Inmiddels organiseren wij 10 events per jaar en zijn we steeds weer trots op het resultaat en onze blije leden! We zijn onwijs trots op onze nieuwe partner OTYS en hopen dat deze samenwerking nog lang voort mag duren.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.