Onze enquête is massaal ingevuld! Dit zijn de uitkomsten

Wij zijn onwijs blij met zulke betrokken leden als jullie. Het is een uitdaging om een onderneming interessant én leuk te houden. Daarom houden wij maandelijks een kleine enquête. 

Om meteen maar met het goede nieuws te beginnen: jullie zijn positief ingesteld over 2021! De meeste van jullie verwachten inderdaad meer werk volgend jaar. Zie de afbeelding hieronder.

Wat ook hoort bij meer werk, is behoefte aan collega's! Gelukkig blijkt uit de enquête dat er bedrijven zijn die graag een extra recruiter in willen zetten. Dat vinden wij helemaal niet gek, want recruitment is volgens ons nooit iets om op te bezuinigen. Het juiste talent binnenhalen bepaalt mede het succes van je bedrijf.

Mochten er nou inderdaad recruitmentvacatures te vervullen zijn binnen het bedrijf, dan kunnen jullie uiteraard bij ons terecht. Gelukkig weet een deel van jullie al dat je op Recruiters | Connected gratis recruitmentvacatures kunt plaatsen. En na deze enquête weten nog meer van jullie dit. Top! Heb je hier nou nog vragen over of wil je hier gebruik van maken, neem dan vooral contact met ons op. Dat kan via de telefoonnummers die jullie misschien al hebben óf natuurlijk via de mail: info@recruitersconnected.nl.

En dan last but not least: de kerstvakantie! Wat houdt jullie bezig? Eén ding is duidelijk; we blijven (bijna) allemaal lekker thuis. Sommigen van jullie nemen het er lekker van en zijn vrij en sommigen werken hard door. Nog inspiratie nodig voor de kerstperiode? Een greep uit de reacties:

“Ik ga een nachtje weg met kerst”

“Klussen!

 

“Marketingstrategie opzetten voor 2021”

“Paardrijden”

 

Meer werk recruiters 2021

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.