Ontmoet de sprekers

Ontmoet de sprekers van ons event in Rotterdam!

We pakken vrolijk door met onze events. Donderdag 8 december is het weer zover! Een extra lange middag en avond gevuld met kennisdeling en verbinding. Ontmoet de sprekers van ons event in Rotterdam.

XA Flow

Sayed Nasibdar vertelt over het optimale uit je ATS software halen met behulp van workflows en API koppelingen.

XA Flow optimaliseert de bedrijfsvoering door het verbeteren van communicatie tussen organisaties, mensen, softwarepakketten, apps, online diensten en big data.

EN HR solutions

Jolien Bijhouwer en Carolien van Buuren spreken vanuit EN HR solutions over: “Wat als de vis niet wil bijten?”

EN HR solutions is dé recruitment specialist op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Dit gaat van het volledig of gedeeltelijk uit handen nemen van recruitment middels de RPO dienstverlening, tot aan Employer branding, Jobmarketing en werken-bij websites.

Jobdigger

Adelbert Smal geeft een presentatie over hoe arbeidsmarktdata en arbeidsmarkttrends, zoals focus skills, helpen beter recruiten.

Jobdigger is specialist in data. Voor leadgeneratie, recruitment, loopbaanbegeleiding en analyses kun je bij Jobdigger terecht.

TheRecruitBoosters

Renske Peeters – werkgeverscoach en recruitment specialist – deelt haar ervaringen, visie en aanpak om duurzaam en succesvol beweging te krijgen op het recruitmentvraagstuk binnen organisaties.

TheRecruitBoosters ontzorgt je in de eerste stappen van het recruitmentproces: het zoeken en benaderen van kandidaten. Dat begint bij de targeting, en eindigt bij het eerste contact met jouw perfecte kandidaat via LinkedIn.

Brockmeyer

Sanne Grave van Brockmeyer komt spreken over hoe je met geautomatiseerde talent sourcing tijd bespaart in het zoeken naar geschikte kandidaten.

Of het nu gaat om het vinden van een nieuw teamlid of het positioneren van je werkgeversmerk, Brockmeyer helpt je met je wervingsuitdagingen.

Intelligence Group

Tenslotte komt er iemand van de Intelligence Group spreken! Intelligence Group biedt datagedreven oplossingen voor recruiters en werkgevers die hetzelfde nastreven als zij, namelijk: dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt veel beter op elkaar aansluiten.

Ontmoet de sprekers in het écht en meld je aan voor ons event!

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.