Ontmoet de derde spreker van ons event

Eindelijk is het zo ver: een fysiek kennis- en netwerkevent. Nederland heeft lang op zijn gat gelegen, maar stukje bij beetje mag en kan er steeds meer.  Zo ook kleinschalige events, zoals netwerkbijeenkomsten. Wij van Recruiters Connected kunnen niet wachten om jullie weer te zien. Maak alvast kennis met onze sprekers!  

Je hebt de informatie wellicht al voorbij zien komen, maar voor de zekerheid kun je het hier nog eens teruglezen.  

Datum: donderdag 23 september 2021
Tijd: 16:00 – 17:30 uur
Locatie: Corendon hotel Schiphol/Badhoevedorp
Extra optie: aansluitende netwerkborrel met veel hapjes en drankjes van 17:30 tot 19:00 uur tegen een vergoeding van €29,- 

Er komen 4 sprekers naar ons event. Zij gaan het hebben over software, tools en diensten met betrekking tot het werving- en selectieproces.  

De sprekers

Op ons event komen de volgende bedrijven spreken: BrainsFirst, Jobtimiser en TheRecruitBoosters. De vierde spreker is een mystery guest! De afgelopen weken vertelden we kort iets uit over onze sprekers. Vandaag uitgelicht: TheRecruitBoosters. 

TheRecruitBoosters werkt vanuit twee overtuigingen: de kracht van LinkedIn als social selling platform, en het automatiseren van werkprocessen. Door deze twee overtuigingen te combineren, willen wij alle recruitment organisaties ondersteunen bij de zoektocht naar opdrachtgevers en kandidaten. En natuurlijk alle scale-ups en start-ups bij de zoektocht naar nieuwe werknemers. 

Als jouw organisatie bereid is te investeren in een slimmere, snellere en efficiëntere strategie, dan maakt het ons totaal niet uit of je al bekend bent met LinkedIn of automatiseren. Zolang je maar durft jouw organisatie een boost te geven.”
– TheRecruitBoosters.com 

Nog niet aangemeld? In de nieuwsbrief vind je een link naar het aanmeldformulier. Tot dan! 

Share

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.