Ontmoet de eerste spreker van ons event

Eindelijk is het zo ver: een fysiek kennis- en netwerkevent. Nederland heeft lang op zijn gat gelegen, maar stukje bij beetje mag en kan er steeds meer.  Zo ook kleinschalige events, zoals netwerkbijeenkomsten. Wij van Recruiters Connected kunnen niet wachten om jullie weer te zien. Maak alvast kennis met onze sprekers!  

Je hebt de informatie wellicht al voorbij zien komen, maar voor de zekerheid kun je het hier nog eens teruglezen.  

Datum: donderdag 23 september 2021
Tijd: 16:00 – 17:30 uur
Locatie: Corendon hotel Schiphol/Badhoevedorp
Extra optie: aansluitende netwerkborrel met veel hapjes en drankjes van 17:30 tot 19:00 uur tegen een vergoeding van €29,- 

Er komen 4 sprekers naar ons event. Zij gaan het hebben over software, tools en diensten met betrekking tot het werving- en selectieproces.  

De sprekers

Op ons event komen de volgende bedrijven spreken: BrainsFirst, Jobtimiser en TheRecruitBoosters. De vierde spreker is een mystery guest! De aankomende weken leggen we kort iets uit over onze sprekers. Vandaag uitgelicht: BrainsFirst. 

Talent in toekomstperspectief
BrainsFirst is er na 6 jaar neurowetenschappelijk onderzoek in geslaagd om de natuurlijke bron van human performance inzichtelijk te maken: het brein. Onze missie is om talent management op een duurzame manier te verbeteren met een combinatie van solide neuro-assessment games & harde data science. Wij vragen niet, maar meten. Zo stellen we jou – net als organisaties in topsport, bedrijfsleven en in de zorg – in staat om elk talent op juiste waarde te schatten. En in de juiste context te plaatsen. Zodat brein & baan in balans zijn.
– BrainsFirst.com

Nog niet aangemeld? In de nieuwsbrief vind je een link naar het aanmeldformulier. Tot dan! 

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.