Werfplaats

Ontdek Werfplaats: De Sleutel tot jouw Wervingssucces

Bij Werfplaats begrijpen we de recruitmentuitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben in het huidige recruitmentlandschap. Je hebt genoeg interessante vacatures; daar ligt het probleem niet. De echte uitdaging zit hem in het vervullen van deze vacatures. Dit komt doordat het proces van selecteren, werven, en het opbouwen van een talentpool enorm veel tijd en moeite vergt, zeker in een krappe arbeidsmarkt. Werfplaats staat klaar om je juist op dit vlak te ondersteunen.

Wie zijn wij?

In de hedendaagse arbeidsmarkt, waar het vinden van geschikt personeel vaak aanvoelt als zoeken naar een speld in een hooiberg, staat Werfplaats klaar als de verlenging van je HR- of recruitmentafdeling die je nodig hebt.

Met onze expertise in jobmarketing, Talent pooling, en Talent sourcing, zetten we ons in om jou op een efficiënte manier in contact te brengen met top Talent. Onze missie is helder: we maken succesvol recruitment toegankelijk voor elk bedrijf.

Onze expertise: Talent Sourcing & Talent Pooling

De expertise van Werfplaats is het vinden van geschikte kandidaten aan de hand van Talent Sourcing en Talent Pooling.

Met hoogwaardige recruitment technologie en een altijd persoonlijke aanpak helpen wij jouw organisatie om kandidaten op een relevante manier aan te spreken.

Eenmaal gevonden, nemen we deze Talenten op in een Talent Pool – een verzameling gemotiveerde professionals die interesse in jouw bedrijf hebben getoond. Dit betekent dat wanneer jij klaar bent om iemand aan te nemen, je direct toegang hebt tot een pool van zorgvuldig beoordeelde kandidaten, wat het aanwervingsproces versnelt en de kans op een perfecte match verhoogt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Verlaat de traditionele paden van dure en tijdrovende Recruitment Process Outsourcing (RPO) of Werving & Selectie trajecten. Of je nu behoefte hebt aan volledige ontzorging van je recruitmentproces, het opbouwen van een Talent Pool of het trainen van je team in de kunsten van modern recruitment, wij werven competentiegericht met je mee en jij neemt de controle waar je dit ook in het proces wilt.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.