Ontdek tools om jouw recruitment te boosten op Recruitment Tech Demo_Day

Ben jij benieuwd naar de nieuwste recruitmentsoftware? Wil je weten welke tooling jouw recruitment kan boosten? Meld je dan gratis aan voor de 6e editie van Recruitment Tech Demo_Day op donderdag 9 juni in Utrecht.

Ga langs bij meer dan 30 leveranciers uit binnen- en buitenland op de expovloer. Stel hen jouw vragen, laat je inspireren en bekijk/probeer heel veel demo’s. Verschillende leveranciers van recruitmentsoftware geven daarnaast een uitgebreide 20 minuten demo talk.

Exclusieve RecruitersConnected-sessie in de middag + netwerkborrel

Bezoek Demo_Day gratis in de ochtend of middag als recruiter werkzaam aan corporate of bureauzijde. Bezoek je Demo_Day in de middag, dan kun je om 13.30 uur een exclusieve RecruitersConnected-sessie bijwonen waarin Recruitmenttech.nl-oprichter Martijn Hemminga je bijpraat over de laatste recruitment tech trends, de nieuwe Recruitment Tech Landscape presenteert en je vragen beantwoord over recruitmenttechnologie. Na deze sessie kun je de expo vloer op en demo talks volgen. Van 15.15 tot 16.00 uur is er de netwerkborrel. En na afloop nog een goedgevulde goodie bag met onder andere de Recruitment Tech Survey 2022 en de nieuwe Recruitment Tech Landscape.

Meld je tot en met 26 mei gratis aan

Wil je hierbij zijn, meld je dan uiterlijk 26 mei aan met code ‘RecConEvent22’ via deze link. Het aantal plekken voor de middagsessie is beperkt.

Tot 9 juni bij Recruitment Tech Demo_Day!

P.S. Wil je naast Demo_Day ook nog het Recruitment Tech Event bezoeken? Naast de inspirerende keynotes van Recruitment Tech Awards winnaar YoungCapital en tech expert Jarno Duursma zit het programma bomvol met recruitment tech cases, breakout sessies en talkshows. En tussendoor bezoek je de expo-vloer van Demo_Day. Er zijn nog een paar tickets waar je via RecruitersConnected 10% korting op krijgt met code: RecConRTE22.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.