TAQQLE

Ontdek TAQQLE: jouw partner in recruitment marketing

Is recruitment marketing onmisbaar in jouw strategie? Bij TAQQLE zeggen we volmondig ja. Recruitment marketing is veel meer dan een bijzaak; het is een kunst en een wetenschap die de manier waarop organisaties talent aantrekken en behouden, fundamenteel verandert.

Van werven tot aan behouden

Recruitment marketing vereist diepgaand inzicht, van digitale marketing tot kandidaatpsychologie. TAQQLE is opgericht om deze gespecialiseerde kennis toegankelijk te maken voor elke organisatie.

Het uiteindelijke doel? Meer succesvolle wervingen. Aan de voorkant betekent dit meer mensen aantrekken met unieke, creatieve content en doordachte recruitmentmarketingcampagnes. Aan de achterkant zorgen we voor het behoud van talent. “De candidate journey ná de sollicitatie – daar gaat het soms nog mis,” legt Willem Kooiman uit. “Sollicitanten worden niet snel genoeg benaderd, of leads worden niet als urgent beschouwd. Wij vinden het essentieel om ook dat aspect in ons advies op te nemen.”

Zorgvuldig afgestemde oplossingen

“We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek en een grondige analyse om de kansen voor een organisatie bloot te leggen. We bestuderen de doelgroep en het employer brand voordat we onze strategie en uitvoering uitrollen.”

Hier is hoe TAQQLE kan helpen:

  • Strategie en uitvoering: Van het ontwikkelen van een sterk employer brand tot het optimaliseren van de candidate journey.
  • Recruitment campagnes: Doelgroepgerichte campagnes op kanalen zoals social media en Google Ads die de zichtbaarheid en interactie met jouw merk vergroten.
  • Contentstrategie: Van succesverhalen van medewerkers tot inspirerende videocontent die jouw doelgroep aanzet tot actie.
  • Optimalisatie van de sollicitatie-ervaring: Een vlekkeloze ervaring voor elke kandidaat, van het eerste contact op de website tot aan het sollicitatiegesprek.
  • Technologie en data: Geavanceerde technologieën en data-analyse ondersteunen ons bij het efficiënter en effectiever maken van recruitmentstrategieën.

“TAQQLE heeft Huize Het Oosten geholpen met het opzetten van hun gehele employer branding strategie. Daarmee hebben we recruitment ontzorgd en gefaciliteerd. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een meetbaar verbeterd recruitmentresultaat. Een samenwerking die zeker een vervolg gaat krijgen!”

– Marijke, recruiter

Typisch TAQQLE

Onze klanten beschrijven de samenwerking met TAQQLE als uniek, en daar is een reden voor. Hier zijn drie manieren waarop we ons onderscheiden:

  • Integrale oplossingen: “We onderzoeken alles wat impact heeft op het eindresultaat. Van websiteanalyse en SEO tot de candidate journey en zoektermenonderzoek – we streven naar optimale resultaten. Als we verbeterpunten vinden, zoeken we meteen naar pragmatische oplossingen.”
  • Partnership: “Wij zien onszelf als een partner van onze klanten. Hun doelen worden onze doelen. We integreren ons in recruitmentteams en ondersteunen hen bij het betrekken en overtuigen van interne stakeholders. Met TAQQLE sta je er nooit alleen voor.”
  • Strategie op maat: “Onze strategieën zijn altijd op maat gemaakt, afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie, groot of klein.”

Het team

Met een solide basis van vijf jaar aan de bureauzijde binnen recruitment marketing, gevolgd door vijf jaar als recruitment marketeer aan de corporate kant, heb ik een breed en diepgaand perspectief ontwikkeld. Tijdens mijn periode als interimkracht heb ik succesvol diverse recruitmentmarketingcampagnes geleid en innovatieve oplossingen bedacht voor complexe wervingsvraagstukken. De erkenning voor mijn effectieve aanpak en de behaalde resultaten inspireerden me om verder te gaan en uiteindelijk mijn eigen bureau, TAQQLE, op te richten.

Samen met Lisa, een expert in campagne- en projectmanagement, en Tom, een doorgewinterde specialist in sourcing, vormen we een veelzijdig team dat klaar staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Lisa’s vermogen om complexe projecten efficiënt te leiden en contentstrategieën te ontwikkelen, gecombineerd met Tom’s expertise in het identificeren en aantrekken van toptalent, stelt ons in staat om uitgebreide oplossingen te bieden die onze klanten helpen hun recruitmentdoelstellingen te behalen.

Klaar om jouw recruitmentstrategie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met TAQQLE voor een vrijblijvend gesprek.

Share

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en cookies van derden cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.

Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.